I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

1/7 - Premiär! Stockholm Delight @ Kingstown/K2

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-06-26 11:28

1/7 - Premiär! Stockholm Delight @ Kingstown/K2

Stockholm Delight - Summer Session är här!

Lördagen den 1:a Juli så kommer det vara premiär på Kingstown/K2
Det kommer att erbjudas två dansgolv och en "Ladies Lounge".

På ena dansgolvet kommer Capo & Chechin ta med er på en resa till Karibien men det bästa av Reggaeton och Dancehall och andra varma rytmer.

På andra golvet har det bjudits in Sveriges Top DJ´s inom Hip Hop och R&B , som tex album aktuella Rigo (Infinte Mass / Topaz), Kaah (Swedish Love Story) tillsammans med Taro (Hemmalaget), Salla och Masse (The Latin Kings / Redline Records), DJ Large (MBMA) m.fl.

Med på ett stort hörn finns också Miss DJ , som tar hand om "Ladies Lounge" och ser till att alla damer får höra sina mest eftertraktade favoriter.

Vi har rivit ner väggen och slagit upp portarna mellan Kingstown och K2 som nu kommer att göra Stockholm Delight till sommarens bästa alternativ.

På Stockholms Delights hemsida (www.stockholmdelight.se) så bjuds det även på en gratis mixtape där varje spår representerar respektive del på klubben.
Ladda ner och njut!

VART: KINGSTOWN/K2 (RINGVÄGEN 104, T-SKANSTULL)
NÄR: LÖRDAGEN DEN 1:A JULI
TID: 21.00-02.00 (ÖL/CIDER 25SEK INNAN 23.00)
ÅLDER: 20 (ID)
PRIS: 60SEK

Ses på dansgolvet!

//Stockholm Delight Crew
www.stockholmdelight.se