I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/2 - Festen! me Shystie, Mapei, Eros Video & Lil g.u.d @ Debaser Medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-02-12 23:04

16/2 - Festen! me Shystie, Mapei, Eros Video & Lil g.u.d @ Debaser Medis

626 Music och Debaser Medis presenterar

Premiären för:
FESTEN!
Ny klubb på Debaser Medis! Festen! är till för dig som vill dansa och Gå loss! Fest helt enkelt! Ett gång i månaden presenteras nya akter och dansvänlig musik.


På premiärkvällen har vi bjudit in:

Shystie (UK)
Den här gången kommer hon! Just det, nu har du chansen att se den mest hypade grimeartisten i England just nu. Hon blev känd för sin snabba rapstil, sina politiska texter och för white label versionen av Dizzie Rascal´s "I luv you". Shystie spelar dessutom huvudrollen i TV-serien Dubplate Drama, en serie med höga tittarsiffror där tittarna röstar fram hur historien ska fortsätta. Förra året släpptes hennes första album "Diamonds in the dirt" och i år kommer uppföljaren. Det ryktas om ett riktigt bra scenframträdande. Missa inte Shyties första konsert i Sverige.

Mapei (SE)
Jackie " Mapei" Cummings är tillbaka i Stockholm efter en månads utlandsvistelse. Media har den senaste tiden visat ett enormt intresse för den unga Mapei.  Hon har figurerat lite varstans, allt från att ha blivit utsedd till ett av årets pophopp 2007  i DN på stan,  till Situation Stockholm och Musikjournalen. I dagarna släpps hennes första singel, den Basutbudet producerade klubbdängan Video Vixens. Mapei har också gjort sig känd för sina explosiva liveshower vilket gett henne en nominering som årets liveartist på Manifestgalan.

Kvällens dansgolv står Eros Video och Lil g.u.d (Malmö) för.
Eros Video är ett 15 man stort DJ/MC/Dans crew som lever efter begreppet "Gå Galen".  Rodeo Magazine skrev i ett av sina höstnummer att Eros Video sprider det som är queer, homoerotiskt och skojigt med Hip-Hop till Stockholms klubbscen.  

När: 16 Februari
Tid: 20-03
Var: Debaser Medis:
Pris: 100 Spänn
Medverkande: Shystie, Mapei, Eros Video och Lil g.u.d


Första Festen! görs i samarbete med Devrim Productions.