I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/3 BEATS & RIMS @ Debaser medis

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-03-29 13:40

31/3 BEATS & RIMS @ Debaser medis

Det snackas om supersuccé. Premiären av Beats & Rims lockade drygt 1000 personer (smockfullt!) genom Debaser Medis portar. Kön ringlade nedför trapporna och bort till isrinken. Dansgolvet var tjockt, det var inget bråk (till och med snuten var nöjd!). A-Trak med crew var på bästa humör. Vi fick typ femtusen nya Friend Requests de följande 14 dagarna.

Gäsp.

Vi är skitsura. Folk fick stå i kö i 45 minuter i minusgrader. Vi la konsultarvodet på födelsedagsskumpa åt Flosstradamus-Joshua och ölbiljetter. Soul Lounge-Storken ville ha fler ölbiljetter, Soul Lounge-Amir önskar att hans DJ-partner-in-crime nyktrar till och tar sitt ansvar nästa gång.

DJ Craze trodde skivspelarna var elgitarrer och att han var Janne Schaffer. Och mest sura är vi på de sju turntablenördar som för första gången loggat ut från djbattle.net-forumet i mer än tre timmar i streck för att gå på lokal. De stod längst fram och glodde hela kvällen, men rörde inte en fena.

THIS IS NOT A GAME, PEOPLE!

På Beats & Rims ska man dansa - that's what we do. Så till nästa klubbkväll, den 31 mars, har vi styrt upp det åt er. Då gästas vi nämligen av Stockholms allra bästa breakdancecrew MOVES PER MINUTE, som under hela kvällen ska sätta standard på dansgolvet. Därför har vi bjudit in Stockholms bästa dansgolvspsykolog DJ VIET-NAAM, som lovat en sak: att spela vadfan som faller honom in. Efter åren på Sturecompagniet och de strikta regler som gäller där har han flaggat för att det lika gärna kan bli rock, elektro eller disco som hiphop och R&B. Fine. Så vi sejfade med att bjuda in LA:s DJ-legend och superhustlare DJ LATIN PRINCE från Bum Squad DJ's, som kickar den fräschaste jiggyrappen, dörtigaste dörty soufen och slickaste R&B:n.
Men vänta, du får mer.
Övervåningen döptes omgående om till Soul Lounge förra månaden, och vi tänkte låta omslagspojken AMIR brottas med Spy bars dancehallkung CARL M SUNDEVALL. På micken: VENDETTA & LORENTZ. Dessutom finns som vanligt DON DADA (YES!) och QUOTE MAGAZINE CREW på plats för att höja temperaturen ytterligare och slänga ölbiljetter åt de minst behövande.

Bring your dancing shoes!
 

DJ Viet-naam, DJ Latin Prince(USA), Moves per Minute Soul lounge, Carl M Sundvall, Lorentz, Vendetta, Don dada & Quote-Crew.

Debaser Medis på Medborgarplatsen,

lördag 31 mars, klockan 20-03,

Pris: 100 kr, Ålder: 20 år
(Pank? Alltid fri entré på Debaser Medis före kl 20)