I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

17/11 LIVE! Ken, Adam Tensta, Lorentz&M.Sakariaz@YES! Mosebacke

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-10-29 13:44

17/11 LIVE! Ken, Adam Tensta, Lorentz&M.Sakariaz@YES! Mosebacke

Live! Ken Ring + Adam Tensta + Lorentz & M.Sakarias Stora Golvet: Resident Dj: Willrock
I Cornelisrummet: Hiphopkaraoke med Don Dada + Grass Visual EFX: Frankie + MTV Beat

Mosebacke Etablissement, Mosebacke torg 3.
Lördag 17 november Klockan 21.00 till 02.00
Inträde: 100 kronor. Ålder: 23 år.

Svensk hiphop har på senare år glömts bort av pressen trots att utbudet växer, fler skriver rhymes och meckar beats i förorter och småstäder. Vad beror detta på? En anledning är att ställen inte vill ha att göra med hiphopare, bilden som finns bland många krögare är att vi är bråkiga och klottrar. Det är givet att har du en folksamling på 1000 pers kommer det att finnas folk som inte tål sprit eller är där bara för bråk. Men det är viktigt att påpeka att det är ett samhällsproblem och inte ett hiphopproblem. Detsamma gäller på en fotbollsarena eller på en rockklubb. Vi på Yes! vill hylla och tillägna denna kväll till SVENSK HIPHOP.

På scen ingen mindre än KEN RING som precis släppt sin nya platta på JUJU Records med namnet "Äntligen Hemma". Vi har med oss Adam Tensta som fortsätter att leverera feta låtar med grymma rhymes. Vi har även bjudit in Lorentz & M.Sakarias som har gjort en hyllningslåt till Stockholm! Big Up! till ALLA er som fattar att hiphop handlar om musik! Tack Mosebacke och Södra teatern för att ni backar oss!

I Cornelisrummet på Mosebacke, kommer vi köra hiphopkaraoke all information finns på nyhetssidan till vänster. Don Dada och Dj Grass kommer att köra classics med betoning på bra skit helt enkelt hela kvällen. För låtlista och texter klicka här.

För mer info: bild1bild2
För mer info:http://www.myspace.com/lillstilarnmyspace.com/AdamTenstahttp://www.myspace.com/immistudioshttp://www.barabazz.com/


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/