I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25/1 - Festen! med DJ Funk, DJ Assault och The Touch Release @ Berns

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-01-24 16:51

25/1 - Festen! med DJ Funk, DJ Assault och The Touch Release @ Berns

"GLORY CREW AND 626MUSIC PRESENTS:
FESTEN SPECIAL: DJ ASSAULT – DJ FUNK – THE TOUCH AT BERNS,
THE 25:th OF JANUARY 2008
A BOOTY-BASS DRENCHED RELEASEPARTY FOR THE TOUCH EP

 
25 januari fettar FESTEN på mer än någonsin tidigare. Kvällarna på Berns har varit historiska, själfyllda, röjiga och roliga. Men sannolikt kommer det skakas mer rumpa på Berns nu på fredag än det någonsin gjorts. Detroits bootymaestro DJ Assault slänger ihop sina snuskvax med Chicagos DJ Funk lagom till releasefesten för svenska The Touchs skiva. DJ Assault låter som den felande länken mellan 2Live Crew och Underground Resistance, och har haft ett finger med i de tyngsta skivbolagen som frontat ghettotech sen dag ett. Hans musik, som spänt mellan oortodoxa Kraftwerkcovers, smutsig hiphop till porrig techno har alltsedan 1995 letat sig fram som anthems för bilshower från Miami till LA. DJ Funks musik är om möjligt än svettigare och smetigare, i ett depraverat landskap mellan chicagohouse, hiphop och strippklubbsmusik. Om någon definierat det legendariska skivbolaget Dance Mania sound de senaste femton åren så är det DJ Funk, och det är på ett skivbolag som utmärkt sig som ljudet av Chicago med tourettes syndrom. På senare tid har han tagit steget från mörka källare till att remixa storheter som Basement Jaxx och Justice. Räkna med att uppleva vad som kommer räknas till en av Stockholms framtida mytiska kvällar. Om det blir lättklätt på dansgolvet får ni ha överseende, svettigare än så här kommer inte Berns bli.

THE TOUCH: Vid sidan av dessa två magnifika akter gör skivdebuterande The Touch sitt första liveframträdande sedan sommaren 2007. Medan de inte spelat på klubbar har trion varit upptagen med att samla på enhörningsfigurer, odla chili, remixa andras alster och att mejsla ut det generella soundet för år 2009. På scenen har The Touch med sig Lina, vars maniska, repetitiva mantran gradvis kommer att smyga sig in i ditt undermedvetna medan du slukas av ett studsande dansgolv.

När: 25 jan
Var: Berns salonger (Stora salen)
Tid: 21-03
Pris: 140
Förköp på ticnet.se

Länkar:
www.myspace.com/festenonline
www.myspace.com/thetouchse
www.myspace.com/djfunk1
www.myspace.com/dj_assault