I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

3/12 Bomben X @ Sturecompagniet

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2008-11-25 20:05

3/12 Bomben X @ Sturecompagniet

Hej Whoa!

Vi vill fira att Bomben är tio år, och därför har vi bestämt oss för att ta över Sture igen, som back in the day! Bomben X kallar vi festen och här är Facebook-eventet:

http://www.facebook.com/event.php?eid=34711604707

Bomben X
i samarbete med PlayNow Plus
3/12, 22-04
20 år, 150 kr

* Atrium: Blaze - backade av Stockholm!
Blaze mannar upp med den ursprungliga kvartetten: El Barbaro Del Ritmo, DJ Agge, John Marco & L Nutta!
Dessutom frågade vi alla MCs som hängt på våra klubbar om de ville komma och kicka en låt, och det ville de! (Nutta säger att han är uppe i över 25 st nu)

* Hell's Kitchen: Kornél Kovács & Kommittén
Kornél och Bomben har varit vänner sen han var 12 år och vi var en bebis. Kommittén är det bästa som hänt Stockholm post-Bomben. Tillsammans kommer de att mangla den mörkaste technon som nånsin spelats på en Bombenfest, och äntligen, kanske, Daniel Wiklander blir nöjd!

* Hell's Lobby: Bomben Indie Division feat Daniel Öhrn & Bad Cash DJs
Bombens festgeneral, tillika Stockholms indiekung, Gustav Gelin vill bara ha den här festen av en anledning: Att återförena Bad Cash! Tyvärr misslyckades han, men för att göra honom glad kommer de istället och spelar andras musik. Gustav tar täten för Bombens indieluggar, Lång-Kalle, Jonas Markbäck och Terry Ericsson och vi är ju bara pojkar och Daniel Öhrn har en klubb med bara tjejer så vi ringde honom!

* Nya baren: Pom Pom & DJ Hatchmatik (Canada)
Sturecompagniet blev så till sig av att Bomben ville komma tillbaka att de byggde om sitt kontor till ett nytt fett rum till vår ära! Vi ställer dit världens gladaste klubb Pom Pom, tillsammans med en post-Diplo-DJ från Canada som kommer att spela den bästa dansmusiken sedan Diplo spelade på Bomben XL!

* Magnum: Club Massive & dB
När Bomben föddes var drum'n'bass det fetaste som fanns. Dagens drum'n'bass låter ungefär som holländsk näsblodsgabber i våra öron, och det är dBs fel, men fuck it vi bjöd våra boys Yallow, Blito & Lucho iallafall! När Bomben var tre år var UK-garage det hetaste som fanns och då gick vi på Wicked och sen gick vi på Massive. Nu spelar Bobba & Mista inte så mycket 2-step men det här är ändå för våra UK roots!

* V: We invented the DJ-maraton!
Precis som när vi fyllde ett. Och tre... Och fem! Vi älskar DJs så mycket så vi samlar på dem! Vi frågade alla DJs, kreddpjattar och mediamurvlar som ägnat åren kring sekelskiftet åt att dricka upp vår öl om de ville komma och spela ett par skivor. Det ville de (om de fick dricka upp vår öl)!
Gustav säger att han är uppe i över 50 st nu.

Vi vet inte säkert men vi räknar till ungefär 70 DJs och ungefär 25 MCs, men vi fortsätter att jaga några gäster till. Klart är att som det brukar vara på våra fester är det ungefär lika många som jobbar med festen som är gäster, och du är välkommen!

Vi öppnar dörrarna klockan 22 och sen håller vi på så länge benen bär oss.
Observera att man måste varit 10 år fyllda när vi startade Bomben för att få komma in och det kostar 150 kr i dörren!

PS. Kom tidigt, det blir snabbt fullt i källaren!Why Baby Why? www.yby.se