I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

22/07 Klubb Antics • Gratis inträde • 20-01

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-07-17 22:41

22/07 Klubb Antics • Gratis inträde • 20-01

Klubb Antics



Lineup:

FONETIK
STADEN
TABLES

Vi kunde bara inte motstå att boka Fonetik ännu en gång! För er som hade oturen att missa honom senast vi körde gör bäst i att komma i tid och röja sönder dansgolvet nu på onsdag. Han tar dig till London och tillbaks på en kväll och vi lovar att du kommer älska det.

Tables DJ'ar som vanligt och kommer fortsätta pumpa den hiphop som faktiskt kom att definera ordet. Allt Premier proddat eller Wu Tang mördat kan ni räkna med att han spelar.

STADEN (Kid Oh! / Wyatt Yurp) kommer även denna kväll att kicka ett mindre liveset med den senaste musiken dom färdigställt. Alla låtar är från deras kommande mixtape som går under namnet "Boombox Historier". Svensk hiphop är tillbaka!

Nu på onsdag gör vi Antics till klubben vi alla önskar redan fanns. Hjälp oss att växa! Ta med alla era vänner och känn er som hemma. Vi bjuder på den perfekta förfesten och du slipper städa när kvällen är över. Kan det bli bättre!?

Bonden Bar
Onsdag / 22 Juli
Gratis inträde
20-01

Staden - Party & Bullshit

Fonetik