I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

24 September • Klubb Antics / Staden Releasefest

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2009-09-09 00:11

24 September • Klubb Antics / Staden Releasefest



Äntligen är det dags!

För att fira släppet av det efterlängtade mixtapet "Boombox Historier Volym #1" kommer Staden i samband med Klubb Antics att köra sin releasefest i Bondens lokaler. Det kommer att bli svettigt, röjigt och galet fett! Det blir självklart ett liveframträdande av Staden som kommer med inställning att göra kvällen oförglömlig. All hunger, allt slit, alla timmars arbete som har lett upp till detta släpp kommer att skina igenom när Staden går upp på scen för sätta sitt namn på kartan för all framtid!

Som vanligt har vi ett gäng talangfulla DJ's som alltid spelar den bästa musiken från öppning till stängning. Det är allt från hiphopklassisker till den nyaste och smutsigaste elektroniska musiken du kan föreställa dig. DJ båset kommer att ockuperas av Abrigo som står för den svängigaste vibben kvällen till ära, det blir hög igenkännings nivå och mycket dansanta ljudvågor! 2Far kör som vanligt allt mellan himmel och jord men med en förkärlek för hiphop och klassiska housedängor.

V.I.N.C.E som gästat oss tidigare dödar dansgolvet med en pacemaker i ena handen och en öl i den andra. Det blir stökigt, smutsigt och extremt talangfullt! Som hedersgäst kommer Tables tillbaka från bibelbältet för att släppa loss alla undetryckta känslor som han burit på under en månadsabstinens från Antics. Det blir hiphop, hiphop och ännu mer hiphop. Fingertoppskänslan är närvarande i varje låt som mixas in och musiken som spelas är alla dina favoriter oavsett vilken smak du har.

Det finns ingen tvekan på att detta kommer bli en kväll att minnas för en lång tid framöver. Så se till att ta med dig alla du känner och kom och se när hiphopsveriges mest lovande grupp gör sin debut officiell. Ölen är kyld, dom röda muggarna är fyllda och lönen snubblar in på kontot när klockan slår tolv... så töm myntskålen, krossa spargrisen och panta burkarna från förra helgen för du vill inte missa en kväll som denna!

(Mixtapet kommer att finnas tillgängligt för nedladdning från och med den 24:e. Mer info kommer inom kort. Musiken kommer även att ligga uppe för lyssning på adressen: www.myspace.com/stadsljud)

Torsdag / 24 September
Gratis inträde
18 år, kl. 20-01
Bondegatan 1