I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The Session - Halloween Helg

Övrig musik - Elektroniskt

   

2005-11-04 18:04

The Session - Halloween Helg

"Lördag den 5 november
Tid: 22:00 – 03:00
Ålder: 20år
Fri entré innan 23
Plats: K15 Kök & Bar, Kungsgatan 15

Fredag den 4 och lördag 5 november kör vi vidare med klubben The Session. Succépremiären är avklarad och vi tackar alla som kom förra helgen. Nu kör vi vidare med ännu en helg (fredag och lördag) och har ett hell of a HALLOWEEN-PARTY. Eftersom det är halloween så tänkte vi låta alla som kommer utklädda komma in gratis innan 23, men nu gäller det alla, även de som inte klär ut sig till monster eller dyl. Så för alla som kommer innan 23 gäller det FRI ENTRÈ...

Techno floor (Only techno music)

Med dj´s:
David Roiseux (Innovez Records)
Abi Lönnberg

Lördag den 5 november är vi glada att erbjuda en av sveriges största namn inom techno: David Roiseux. Han är just hemkommen från sydamerika där han och Adam Beyer reste runt intensivt till Brasilien, Argentina, Venezuela och Colombia. Turnén som David Roiseux och Adam Beyer spelade på var anknuten till S.A.M.C (South American Music Conferens). Några av de andra som spelade där var bla Richie Hawtin, Marco B, Mistress Barbara, Tiesto och K-Milla.
Som producent har David Roiseux jobbat hårt under den senaste tiden. Närmast så kommer 2 släpp på Limited Elp, första Ep´n kommer nu under veckan och nästa om ungefär en månad. Sen sitter han och jobbar på lite nya låtar till Innovez Records och diverse andra projekt. Vi kommer säkert höra massor med nya produktioner nu på lördag.
Innan David Roiseux så har vi bjudit in Abi Lönnberg en riktig elit inom den svenska techno-scenen. Så hela lördagen på techno-golvet, fram till 03 bjuds det på otroligt bra och kvalitativ techno."

även annan musik på annat golv men orkade inte copa in mer!


Be there!! and have fun! :D



Bara kärlek!!