I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Queff & Mekkanix - Like a Boy

Övrig musik - Elektroniskt

   
Redaktionschef

2008-05-15 03:38

Veckans MP3: Queff & Mekkanix - Like a Boy

Ny musik upplagd på startsidan. Denna gång något lite mer elektroniskt :)

_____________________________________________________________

Queff & Mekkanix - Like a Boy

Queff är en rappare från Stockholm som kanske är mest känd som den långhåriga snubben som ofta är sidekick åt Mofeta & Jerre under deras liveframträdanden. Men givetvis gör han mer än så. Tillsammans med producenten Denniz Prime och sångaren Jens, är han en del utav trion Queff & Mekkanix, som nu väljer att släppa sin första singel som veckans mp3 här på Whoa!

Denniz Prime & Queff har tidigare ett förflutet som duon Taskigt Läge, som under början av 2000-talet spelade på i princip varenda ungdomsgård i Stockholmsområdet. I och med att Denniz Prime (då känd som Puszel) mer och mer tog avstånd ifrån mikrofonen och satsade på att producera, startades electropopgruppen Mekkanix tillsammans med Jens. Efter ett par år kändes sammanslagningen självklar, och på den vägen är det.

Resultatet blir en fusionmix av electro/pop låtar på engelska, med en touch av svensk rap. Under sommaren 2008 släpper gruppen sin första EP, Sun Over STHLM, och nu lanseras alltså första singeln Like a Boy. Ladda hem/lyssna på den nedan!

(Inlägget ändrat av Oracle 2008-05-22 08:15:48)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!