I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Drum n bass legenderna Black Sun Empire till Stockholm 24/11.

Övrig musik - Elektroniskt

   

2012-11-06 02:06

Drum n bass legenderna Black Sun Empire till Stockholm 24/11.


Den andra delen i Traffic's 10 års triologi rullar vidare med en bokning av det mörkare slaget. I en av Stockholms smutsigaste lokaler ska vi bjuda på drum n bass av sällan skådat slag. Vi flyger hit legenderna Black Sun Empire ifrån Holland. Förutom en fet ljudrigg från funktion 1 kommer vi även bjudas på domedags visuals av Sycka. Om inte vore nog så kommer även Sveriges i särklass största drumn bass artist Seba att spela. Kort och gott en tung kväll är att vänta!

Dom allra flesta som är bekanta med dru
m n bass vet vilka Black Sun Empire är, och dom allra flesta vet hur deras sound låter. Den holländska trion började göra musik ihop 1993 och influerades av den mörka vågen av drum n bass som tog över scenen den andra delen av 90-talet. Bolag som Virus , Prototype och No U-Turn blev tidiga inspirationskällor.

1999 kom deras första release och dom har sedan dess alltid varit trogna sina mörka, mekaniska och futuristiska ljudbilder. När dom nu för första gången kommer till Sverige gör dom det med sitt femte album, From The Shadows . Albumet gick direkt upp på första platsen över nya releaser på Beatport .

Dom har på senaste plattan samarbetat med artister som Noisia , Foreign Beggars och Audio , och låten "Feed The Machines" har på bara två veckor visats närmare 200 000 gånger på Youtube. Dom har arrangerat sitt egna event "Blackout" under 9 års tid och dom gör det numera regelbundet i så väl London som Bryssel och på hemmaplan i Utrecht och i Amsterdam. Den 24 november är tiden inne för Sverige, och vi tillsammans med Traffic har den stora äran att ge er kväll ni sent kommer glömma.

Vi ger er..

Black Sun Empire (Bse recordings, NL)
Seba (Secret Operations)
Limbz & Systematic

Room2:
Jonas Eifrem
Daniel Irk
Lego
Dubzy

Kolingsborg, Gula Gången, T-Bana Slussen. 22-03. Sound by: Solid Sound = Funktion One & d&b
Visuals: Sycka

Tickets here: http://www.ticnet.se/event/239529

www.clubtraffic.org - www.myspace.com/djsystematic