I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2007-06-21 02:21

Reggae Galore!

I dag är det premiär för Reggae Galore - Sveriges första och största nättidning om ska, reggae och dancehall!

http://www.reggaegalore.se

Svensk media har i alla tider legat på latsidan när det gäller den svenska reggaescenen och dess kultur. Många hårt stretande konsertarrangörer och skivbolagsdirektörer har funnit sig omsprungna av indiepop-lobbyn i jakt på utrymme i såväl tidningar, radio och TV.

Nu blir det ändring på den saken. Reggae Galore kommer med engagemang och glöd ta sig an uppgiften att förmedla intressanta artiklar, intervjuer, krönikor och recensioner två gånger per månad.

Vi har förstås inte samma resurser som mainstream-media, och det mesta av arbetet sker ideelt, men med tanke på hur lågt ribban ligger i dagsläget vågar vi lova att vi kommer skriva fler artiklar om reggae per månad än Svenska Dagbladet, DN och Aftonbladet gör tillsammans.

Reggae Galore #1

Till premiären har vi bland annat en intressant intervju med Million Stylez & Natasja, ett reportage om Westcoast Soundclash samt en rad konsertreportage och recensioner.


Redaktör: Björn "Color Blind" Johansson
AD: Finn "The Giant" Stillerud

www.GiantSounds.com