I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

   

2008-05-04 23:04

Reggae Galore #17

Reggae Galore #17

front.jpgTjockt och allomfattande!

Vi är inte säkra, och orkar inte kolla upp saken närmare, men det du ser framför dig nu är antagligen Reggae Galores tjockaste nummer hittils. Så du kan ringa chefen redan nu och sjukskriva dig. Skyll på de förädiska vårvindarna eller solsting och stanna hemma framför datorn de närmaste dagarna.

Vi har träffat Joey Fever, sångaren som balanserar på genregränser och sprider sköna melodier omkring sig. Vi har talat med skåne-reggaens nya hopp Driz And The Alarms, rätat ut frågetecknen kring Partillos framtida förehavanden, snackat gammal musik med DJ Gabriel och snackat väldigt ny musik med Pierre Lindsjöö. Och så har vi recenserat skivor också, bland annat Papa Dee’s nya och tunga tongångar från UK.

Att vi skriver en massa är ju bekant, men vad som är fullkomligt nytt i det här numret är att vi släpper ut vårt första mixtape. Titeln är Intensified Dirt! - rocksteady & early reggae 1966-1970 och för mixningen står Old School-mästaren Gabriel Hirsch. Lyssna och njut, och räkna kallt med att vi har fler mixtapes på gång för framtiden.

www.GiantSounds.com