I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Förstår inte riktigt hur flickor tänker!

Övrigt - Blandat

   

2007-11-29 22:36

Förstår inte riktigt hur flickor tänker!

YO!
En gång i tiden så träffade en pojk en flicka på krogen. Dom pratade och hade trevligt. I alla fall pojken. Pojken ringde flickan några dagar senare. Flickan va på semester, men pojken frågade ifall han kunde få bjuda flickan på en fika när hon kom tillbaks. Det fick han.
Dom skickade lite sms till varandra lite smått under flickans semester. Plötsligt berättade flickan via sms att hon kommit hem tidigare. Detta var på en fredag.
Så pojken frågade om flickan skulle ut nånting(ut på krogen). Flickan svarade som så att hon troligtvis skulle detta eftersom hon var på en förfest. Pojken och flickan kom överens om en tid att träffas på krogen. Det var inte endast pojken som verkade ytterst intresserad av mötet. Ty flickan verkade minst lika entusiastiskt som pojken. Flickan hade nämligen skickat ett x antal sms-meddelanden till pojken angående träffen. Som indikerade på att hon verkade minst lika intresserad.

När klockan väl slog X. Där X står för klockslaget flickan och pojken skulle träffas. Såg inte pojken flickan.
Men han satt med sin goda vän "kompis" och njöt av att skratta åt alla andra fula människor som också samlats denna kväll för att ha mindre tråkigt. Plötsligt ur tomma intet ser pojken flickan. Men hon verkar inte se honom. Detta sätter knepiga tankar i huvudet på pojken. Men han tar det chill ty han har inga direkta förväntningar på hur kvällen skall sluta. Kompisen och pojken beslutar sig för att ta en drink sedan beger dom sig till dansgolvet för att kolla läget. Väl på dansgolvet står den otroligt vackra flickan, och strular med den mest ofragraste människa som vandrat på denna planet. När pojken väl såg detta började han känna otrevliga känslor i sin kropp så han beslutade sig för att dra sig hemåt. Pojken kände blev lite förgrymmad och skicka ett sms till flickan där han beskrev med ytterst få ord hur han kände om saken. Pojken fick svar. Till en början visar det sig att flickan inte alls vet vad pojken snackar om. Men sedan kommer det fram att flickan tyckte att det hade blivit så fel och att hon va ledsen för det. Flickan hade inte ens känslor för den mest ofragraste människan som vandrat på denna planet. Pojken hade fått för sig att han gillade flickan så han beslutade sig för att lägga allt bakom sig. Han ringde flickan och de bestämde att de skulle ta den där jävla fikan under veckan som kom. Flickan och pojken såg fram emot detta. Men då flickan jobbade sent bestämde dom sig för att höras av om vilken dag ändamålet passade bäst. Pojken hörde av sig till flickan ett antal gånger. Inte jobbigt många och inte för få. Pojken kände sig dissad.  Hur tänker flickor undrar nu pojken? Varför säger dom en sak och menar nåt annat?

Vore det inte enklare att bara säga sanningen istället för att krångla?