I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Mardrömmar?

Övrigt - Blandat

   

2009-11-17 14:57

Mardrömmar?

Är det någon fler här än jag som drömmer sjuka drömmar, som egentligen inte ens är läskiga? Fast när ni vaknar är ni livrädda och kallsvettiga? Det händer mig ganska ofta. Senast inatt faktiskt. Kan ju börja med att förklara lite.

I somras så feriearbetade jag på ett äldreboende. Det fanns en gammal dam som bodde där. Hon var som en liten prinsessa som ville ha allting framräckt på silverfat. Hur som helst så arbetade jag mycket med henne, hjälpte henne att få gå promenader och så vidare. Nu till drömmen.

Det hela börjar med att jag sitter på mitt rum och spelar något datorspel. Helt plötsligt så släcks datorn och lamporna. Så jag antar att det är strömavbrott. Jag går ut till vardagsrummet för att kolla om lamporna fungerar där. Det gör dom inte. Så jag är påväg att gå mot förrådsrummet där vi ha proppskåpet för att kolla om en propp gått. Precis då rycker hon tag i mig. Tanten från äldreboendet. Hon står i mitt vardagsrum med en whiskeyflaska i ena handen och ett halvfullt glas med whiskey i andra. Hon flinar lite konstigt och försöker trycka glaset mot min mun. Hon försöker få mig att dricka. Av någon anledning börjar jag störtsjuta. Jag blir livrädd och försöker flaxa bort glaset. Samtidigt garvar hon och försöker härma mitt ansiktsutryck jag gör när jag gråter och försöker få bort henne. Det håller på så i några sekunder, kanske minuter.. Hon trycker glaset mot mig och skrattar medans jag gråter som ett spädbarn.

Jag flyger upp ur sängen, alldeles kallsvettig och inser att jag bara drömt. Men på något sätt är jag hundra procent på att det hänt.. Det är svårt att förklara, men det kändes som att jag drömde det med tanten samtidigt som hon "spökade" hemma hos mig.. Och jag är inte den som tror på spöken, men i morse var jag helt klart övertygad om att kärringen var död och spökade hos mig. Livrädd som jag var sträckte jag mig efter mina kläder på golvet, slängde upp dom och klär på mig liggandes. Jag är alltför rädd för att kolla under sängen av någon anledning och hoppar till andra sidan rummet. Jag rusar sedan ut i vardagsrummet och tänder lampan. Den fungerar. Jag går till köket och tänder den lampan.. Den fungerar med.
Till slut samlar jag mod och går tillbaka till rummet, jag kollar omkring och det är helt tomt. Bara jag och min dator. Men så fort jag sätter foten i rummet mår jag dåligt, jag klarar helt enkelt inte vara kvar. Så jag går ut igen och gör frukost, 2 timmar innan jag ska börja jobbet.

Nu har jag gått runt och spekulerat på det här hela jävla dagen. Varför jag känner mig så säker på att hon "spökar" hos mig i min sömn.. Varför är jag livrädd när hon försöker trycka glaset mot mig? Liksom, en tant försöker bjuda på ett järn, jag borde vara överlycklig! Men det är jag inte. Jag har tänkt och tänkt på alla möjliga sorters sätt.. Jag är till och med så nyfiken att jag nästan känner för att åka ner till äldreboendet och kolla om hon lever.. Utifall att hon lever borde jag be henne att ge fan i mitt vardagsrum samt spritskåp när hon dör.. Jag ska spekulera några dagar till och se ifall det är värt att åka dit.. Händer samma dröm inatt igen, då åker jag garanterat dit och kollar vad fan som är i görningen. Jag börjar till och med bli så galen att jag tror att spritflaskan är ett "budskap från gud" som ska få mig att ge fan i att supa.. Eller liknande. Jag vet inte.

Har liknande hänt er? Skriv gärna av er och berätta vad ni tycker, eller vad som hänt er.. Vore skönt ifall det hänt andra också.

Dra åt helvete!