I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Göra sin tjej kåt?

Övrigt - Blandat

   

2011-09-12 13:25

Göra sin tjej kåt?

I väntan på att försöka bota mina svårigheter att få erektion vid samlag så använder jag Kamagra, som är nästan detsamma som Viagra. Detta gör att jag varje gång måste försöka tajma så att jag och min hyfsat nyblivna flickvän har sex under tiden som tabletten värkar, vilket är skitdrygt. Det har hänt flera gånger att jag tagit en sådan tablett när jag tror att vi kommer ha sex, sen säger hon att hon är så jävla trött och måste sova så vi får ta det en annan dag och bla bla bla..


Så då ligger jag där med nästäppa och rodnad i ansiktet (biverkningar alltså) utan att få ut något av det. Det händer så många gånger, och jag har funderat på om jag inte gör henne tillräckligt kåt osv. Och det är säkert sant för jag brukar inte göra något speciellt innan jag vet att vi ska ha sex. Hon älskar att ha sex, och gillar när jag tar på henne, så jag skulle behöva lite råd om hur jag kan försöka göra henne så kåt så hon känner att hon verkligen VILL ha sex i stället för att sova pga att hon är lite trött...


Alla tjejer gillar såklart olika, men lite tips skadar inte.
Jag tänker inte på förspel nu, utan under hela tiden vi umgås och kanske kikar film osv, så hon blir kåt och längtar efter sex!


Så kom med tips osv så får jag försöka lite olika..