I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Skinbleaching

Övrigt - Blandat

   

2011-09-30 17:35

Skinbleaching

Jag har velat ta upp det här ämnet ganska länge och känner att det börjar bli mer och mer aktuellt.

Först ska jag börja med att berätta vad det innebär. Det är en kräm/gel/tvål som används till att bleka huden. Det har används av många och för olika behandlingar. Exempelvis för acne ärr, mörk kropps - och ansiktsbehåring. Eller mörka fläckar i ansiktet. Exempelvis har det fungerat för människor med hud sjukdomen vitiligo (ni vet det där som MJ sa att han hade och visade sig ha)

Många sådana krämer innehåller en hel del farliga ämnen som kvicksilver som är giftigt, dock är det numera förbjudet i Europa och USA för kosmetik.
Även kojicsyra som är en biprodukt som tillkommer under jäsning av ris för tillverkning av sake i japan finns i dessa produkter. Vissa naturliga substanser som arbutin som kommer ifrån bär som mulberry, blåbär och som utvinns ur bladen har en hämmande effekt på melanin produceringen i huden samt vitamin C i koncentrerad form.Många artister förnyar sig hela tiden och byter image. Men jag kan inte undgå att märka hur många svarta kvinnliga artister blir ljusare och ljusare. Beyonce som började som strassbeklädd houston cowboy med cornrows är numera väldigt ljus i huden med nästan silverblont hår. Bad ass rapparen lil kim som började sin karriär med svart läppstift och helt osminkad följde Barbie stigen med blonderat hår och blåa linser. Nu har hon tagit steget längre och blekt hyn, blonderat håret och skaffat sig en alldeles egen Jackson näsa. Hon ser numera ut som Gizmo i gremlings (konstigt nog är hon lika söt som han också)


På ett sätt kan jag förstå de. Svarta artister är inget speciellt längre. Vita artister däremot som låter och kanske till och med kan passa som svarta börjar synas mer och mer. Exempelvis Robyn som i början på hennes lansering i USA spelades upp för amerikanska skivbolag och press för att sedan få frågan "what race do you think she is?". Det faktum att hon var svensk, vit och blond men kunde sjunga "svart" var ett triumfkort som skulle slå de med häpnad. Nu finns det en hel drös med artiser som Adele, Duffy, Eliza Dolittle, Joss Stone och idol-Agnes som sjunger svart. Många av mina kompisar tror på fullt allvar att Agnes är mulath.


Jag kan inte undgå att känna mig lite som en hycklare som faktiskt också ändrar mitt utseende. Jag gillar ju det. Om jag har rakt löshår eller lockigt så kan folk missta mig för allt ifrån indier till kuban. Jag använder ju puder som jämnar ut min hy. Den gör mig inte nämnvärt mycket ljusare än vad jag är och huden jag har i ansiktet stämmer ju inte med den färgen mina tuttar/armhålor/knän/lår//fötter har utan smink.

Sen tycker jag inte att det är samma sak att sola för att bli mörkare och att bleka huden för att bli ljusare. För mig handlar det mer om det budskapet den förmedlar och den underliggande känslan att jag inte är värd någonting pga min hudfärg och ursprung.

Jag trodde att USA hade kommit längre men såg igår på Svt korrenspondenterna ett reportage om ett svart/vitt par som fick utstå ramaskri för deras förhållande och med tokjamaicanen Vybs Kartel som i samband med sin hudblekning ska lansera hudvårdsprodukter så kände jag att jag inte kunde hålla mig ifrån whoa längre.
Det finns många anledningar till varför du inte ska göra det. Förutom utslag och det faktum att du förstör din hud och kan dessutom bli mörkare än du var innan och få cancer m.m så verkar folk inte bry sig. I indien säljs det som smör och i Afrika kan marknaden inte mättas, obviously.


För att klargöra en del saker så är jag från ett litet land i västra Afrika som jag inte hade några problem med att prata om tills för några veckor sedan när de kom ut som det enda landet i världen som ville ta emot fuckface Ghaddafi. Jag skäms som fan för det.Hur ställer ni er till blekning av huden? (Anus verkar vara ok hur sjukt nog)

Anser ni att det faller under samma kategori som att sola?

Känner ni någon som har gjort det?

Skulle ni själva vilja byta etnicitet eller hudfärg?

Observera att det kommer äckliga bilder på hur det kan gå fel. (I warned ya)Sammy fucking SosaVybs Crazy-ass Kartell

klipp från Tyra banks show om kvinnor som använder det på sina barn och varförDenna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-16 12:42
Niobe: Du som är östafrikan, och har rakt weave, vad tycker du om somalier osv, de flesta har ju glansigt hår? Varför nämns inte dem i dessa African American hair videor? Ingen har nämnts somalier trots att vissa har lika rakt och glansigt hår som vita. De är oxå svarta ju, men inte nappy hair. Under slöjorna finns ju håret som ni gillar.Quiksilver P42
Jag fattar inte riktigt det där om jag ska vara ärlig. Om jag försöker mig på det så kommer det bara bli. Ska vi som inte har rakt och glansigt hår som vissa somalier har hata det eller vara glada för deras skulle ???
Jag vet inte hur jag ska ställa mig till din frågeställning men min första känsla är faktiskt irritation så du får gärna förklara dig lite mer tack.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-16 12:48
Passar också på att uppdatera den här tråden med det senaste inom skinbleaching. Ni kan välja att

1. kolla in youtubeklippet ifrån företaget som lanserar denna nya tvål följt av kommentarer som "WTF did I just watch??"


eller

2. Läsa denna fantastisk roliga artikel om samma reklamfilm och företag

http://jezebel.com/5900928/your-vagina-isnt-just-too-big-too-floppy-and-too-hairyits-also-too-brown


eller

3. Båda!!!!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-16 19:29
Turns out, the color of your vagina is gross and everyone hates it. So bleach that motherfucker. Bleach it right now!


hehe, rätt skön läsning:)
"It is the prohibition that makes anything precious"

-Mark Twain
Poet

2012-04-16 22:44
The klassiska "Dock testet".


En längre, dansk version av testet finns också för den som vill se.


http://vimeo.com/19472742
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 00:22
Jag äcklas av tjejer som inte älskar sig själv
Tjejer som vill förändra sitt naturliga hår
Tjejer som opererar sig eller försöker ändra sin hudton

SLUTA GENAST UPP MED SÅDANT TRAMS!

Var happy med hur gud skapade dig!


Idag lever vi i en värld där :

Vita tjejer som har dreads, flätor, solar kallas för Wannbe africans
Svarta tjejer som har linser, rakt hår och bleker sig kallas för Wannbe Whites


Hur många westafrican women har jag inte sett med rakt weave och blåa linser, helt sjukt
Hur många vita tjejer har jag inte sett med dreads och brunkräm


Men men each one to their own I guess.

Jag tycker personligen att folk borde börja älska sig själva.

På youtube finns det tusentals videos där the african americans snackar om hur mycket hat det är mellan olika grupper av människor eller olika typer av tjejer.


Alla som bleker sin hud är idioter.

Jag förstår om man som kvinna tycker om att ändra frisyr för det gör jag med, MEN jag kommer aldrig ändra mitt hår permanent, som många andra gör.

fan women , väx upp


and by the way,,,dom flesta african women som har raka weves, dom är oftast ihop med svenska killar.they dont even love their own men, sadly.


Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Poet

2012-04-20 00:38
Många svarta män (oavsett hur pass mörka eller ljusa de är) som inte gillar mörka svarta kvinnor, så de enda som typ visar dessa mörkare svarta kvinnorna någon uppmärksamhet, är just white boys.

Så det är snarare många svarta män som inte gillar sina egna kvinnor än att det skulle vara tvärtom.
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 09:52
Ja det är sant.
Många svarta män älskar inte sina egna svarta kvinnor, det ser vi mycket av i Sverige idag.

Men jag tror att, om kvinnorna skulle söka efter a good black man så skulle dom finna honom, för dom finns där ute, men dom finns inte på klubbarna eller barerna, man måste leta djupare.

Många ger upp utan att ha kämpat
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Poet

2012-04-20 10:56
Nu låter det lite som om du vill att folk ska hålla sig till sina "egna" ? Man kan ju inte hjälpa vem man blir kär i.
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 11:09
Nja visst kan vissa tolka det så.
Jag tycker absolut att du har rätt, man kan inte välja vem man blir kär i, känslorna styr, kärlekens makt är enorm.

Jag skulle mer vilja säga att folk inte BÖR GE UPP, om att hitta en bra man eller kvinna från sina egna länder.

Interracial relations är inget jag är emot, däremot tycker jag att vi bör lyfta FRAM att det är positivt att älska sina egna människor med.

Vi ser ju så mycket self hate hela hela hela hela tiden, folk snackar om det hela tiden.

Vi bör älska andra människor men vi bör också älska våra egna människor.

"Tex: Lamin 34 år, Hjulsta: Jag tycker inte om gambianska tjejer, jag ser dom som mina systrar, jag vill hellre ha en svensk tjej, det är mindre problem med dom, dom begär mindre"

Tex: "Fatou 20 år, Tensta: Jag vill INTE ha en kille från senegal, dom är inget att ha, svenska killar är så mycket bätte och dom ger mig allt det jag vill ha, han gör allt för mig, min Jonas, han älskar mig"

Tex: "Emma Nilsson, 24 år, Göteborg: Jag älskar Jason, jag bryr mig inte om att han är från Amerika och att folk tittar snett på oss på gatan, jag skulle aldrig vilja vara ihop med en svensk kille, dom är så tråkiga, jag tänder bara på african americans.

Tex: " Bosse 55 år, Malmö, jag drar till Thailand, jag tänker hitta mig en fru som älskar mig och respekterar mig och som lagar mat åt mig, svenska kvinnor tror att dom kan köra med mig och maten är aldrig serverad när jag kommer hem, thailändska kvinnor behandlar mig som en kung för fan


Dessa exempel är otroligt IGNORANTA, ja

MEN guess what, detta är vad folk säger , tycker och tror idag.
Jag hör det varje dag, från tjejer och killar från olika länder i världen.
Detta är DERAS åsikter.


Jag tycker personligen också att killar från mitt land är skit, dom misshandlar kvinnor och är sex addicts och totalt idiotiska men jag ger inte upp hoppet om att hitta en bra man från mitt land i framtiden.

Vad jag vill är att folk ska börja ÄLSKA SIG SJÄLVA OCH SINA MÄNNISKOR.

vi hatar ju hela hela hela tiden på våra egna.

Detta är en uppmuntran för er som inte längre tror på att ni kan hitta kvalité från ert eget landEverybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Poet

2012-04-20 11:47
Om man enbart är insnöad på ett endaste folkslag, så är det rasism det också. Är man tex vit och uteslutet dejtar svarta, så ser man ju endast folk för deras hudfärg.


Jag tycker personligen också att killar från mitt land är skit, dom misshandlar kvinnor och är sex addicts och totalt idiotiska men jag ger inte upp hoppet om att hitta en bra man från mitt land i framtiden.


Jag tycker du borde fokusera mindre på att hitta någon från "ditt land" och istället fokusera på att hitta en bra man. Det om något är väl viktigast? Man behöver inte vara från samma kultur för att ett förhållande ska fungera. Jag är tex kurd/etiopisk ateist med judisk bakgrund, uppvuxen i Sverige. Min fru är född och uppvuxen i Kanada, med kristna föräldrar från Karibien som ber bordsbön varje söndag.
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 12:23
För er politiskt korrekta blattar så är allting rasism.
Nej, om du läser min post igen så ser du att jag inte tvingar folk att endast dejta sina egna.

Jag UPPMUNTRAR DOM till att börja älska sina egna mer, för det gör dom oftast inte idag, med alla negativa ord folk säger om sina egna landsmän och kvinnor.


Jag vet inte hur du är men du kan dejta vem som, jag är tyvärr inte så, jag vill inte dejta vem som helst, jag är inte så desperat, jag har höga krav.
Jag ser helt enkelt inte mig själv med en man från Indien eller en man från Kina eller en man från Japan eller en man från Ryssland.

Jag kan ICKE se mig själv med dom, jag vill absolut ICKE dejta en man från Finland.

Är jag fortfarande rasist för att jag inte kan skapa känslor för en Tysk man?
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Poet

2012-04-20 12:35
För er politiskt korrekta blattar så är allting rasism.
Nej, om du läser min post igen så ser du att jag inte tvingar folk att endast dejta sina egna.


Allting är inte rasism för oss "politiskt korrekta blattar". Men om du enbart dejtar albanska killar tex, så betyder det att du inte kommer ge icke-albanska killar någon chans, enbart pga de inte är albaner. Med andra ord så går du inte efter karaktär, utan etnisk bakgrund. Hur är det inte rasistiskt?

Jag vet inte hur du är men du kan dejta vem som, jag är tyvärr inte så, jag vill inte dejta vem som helst, jag är inte så desperat, jag har höga krav.


Du säger att du inte vet hur jag är, för att i samma mening säga att jag kan dejta vem som helst? Nej jag kan inte dejta vem som helst. Finns många saker jag letar efter hos en person, men det är inte nödvändigtvis bundet till etnicitet. Så jag är desperat och har inte höga krav på mig själv för att jag inte lyckats hitta en kurd/etioper med judisk bakgrund? Du förstår väl att det är en väldigt arrogant och förolämpande sak du vräker ur dig? Eller har du uttryckt dig lite dåligt bara?
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 12:40
Vi kommer aldrig att förstå varandra.

Okej, jag kommer aldrig ge vissa killar från vissa länder i världen en chans, och då förblir jag en rasist. Jag är helt okej med det i så fall. Då får jag vara en rasist om så är fallet. Hellre en glad rasist än en deppig batikhäxa.
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Poet

2012-04-20 12:54
Om det är någon som inte förstår någon här, så är det ju du som inte förstår mig. Jag förstår dig klart och tydligt, men jag håller inte med dig.
At the gates of Eternity...
Groupie

2012-04-20 12:58
Okej. Lets agree to disagree.
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM

2012-04-20 13:11
Shit här har vi ju en brud för Clark... "Jag vill bara ha pasta med ketchup och jag tänker inte ens pröva olivolja istället!"


De här personerna som ser en som nån sorts rasförrädare om man har en "blandrelation" har tom börjat ploppa upp i akademiska kretsar... Riktigt skrämmande är det.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Groupie

2012-04-20 13:18
Dom har länge varit bland de akademiska kretsarna ska du veta.
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM

2012-04-20 13:27
Biologisk

hehe absolut, jag har väl bara haft turen att slippa få det så "in my face" förrän nyligen... Varför skriver du i tjock skrift?

Är det kanske illuminati? Borde jag passa mig?
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-20 13:43
kom och tänka på den här intervjun med mohammed ali

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-20 18:01
Shit Biologiskt! Vet inte ens vart jag ska börja med dina inlägg men kör igång. Jag har läst dina inlägg flera gånger och försöker att förstå vart du kommer ifrån med dina åsikter. Men jag håller med BC om att du kommer fram som jävligt arrogant och otrevlig i dina inlägg. Hur det är skrivet och hur du resonerar.

Först skriver du

Jag äcklas av tjejer som inte älskar sig själv
Tjejer som vill förändra sitt naturliga hår
Tjejer som opererar sig eller försöker ändra sin hudton
SLUTA GENAST UPP MED SÅDANT TRAMS!
Var happy med hur gud skapade dig!


Sen

Men men each one to their own I guess.
Jag tycker personligen att folk borde börja älska sig själva.På youtube finns det tusentals videos där the african americans snackar om hur mycket hat det är mellan olika grupper av människor eller olika typer av tjejer.


För att avsluta med

Alla som bleker sin hud är idioter.
Jag förstår om man som kvinna tycker om att ändra frisyr för det gör jag med, MEN jag kommer aldrig ändra mitt hår permanent, som många andra gör.
fan women , väx upp


Du säger emot dig själv så mycket att jag inte vet om jag ska ta dig på allvar. Och nu har jag inte ens gått in på ditt rasförräderi-snack.

Let me get in there...

Mina kompisar av olika hudfärger har alla haft olika åsikter till varför de inte vill dejta vita/svarta/karameller/gula/röda/bajsbruna killar men det var mest när de var yngre och osäkra som preferenserna haglade. Numera vill de flesta ha en snäll kille som tjänar bra, har ambitioner, vill ha barn, är rolig att hänga med och inte religiös. Är han snygg så är det ett plus. Mitt råd till dig är att inte hänga upp dig för mycket på att andra människor inte dejtar folk ifrån sina egna länder utan fokusera på vad du gillar och varför.

För jag menar, din gräns verkar vara hudfärg. Ska vi gå in på det kan den gruppen delas in i sjukt många filialer. I vissa fall verkar du mena länder. Om jag ska bara dejta män ifrån mitt land så kommer det att bli svårt då jag är lite för high and mighty för deras smak. Ärligt, jag attar inte vad du menar egentligen, jag gissar mig fram här. Men jag tror att det du verkar tro är att om svarta exempelvis bara dejtar vita så måste det vara för att de hatar sin egen ras.....Am I right or am I riiiiiiiight?!?!

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-20 18:03
Kan vi återgå till den där bleka fittan artikeln sen? Jag har så många skämt på lager som jag måste få ur mig.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Groupie

2012-04-20 18:05
Nej dom hatar inte ALLTID sin ras
vissa är kära
andra vill ha ett bättre liv i ett vitt land
andra gifter sig av andra ekonomiska skäl
andra vill ha brown babies

det finns tusen orsaker

MEN

vad jag har sett hört och märkt i våra tre största städer under de sista tio åren

så har jag oftast hört mycket negativa saker om människors eget folk


svenska killar som aldrig vill ha en svensk brud som bara dejtar blatte brudar osv

massa massa massa sådana kommentarer har jag hört och sett
svenska tjejer som bara e med gambianer

etc etc etc tusen sådana påståenden

Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM

2012-04-20 18:19
När det gäller just svarta så är det 1/3.

grupp 1. Hatar sin egen färg
grupp 2 . Hatar vita
grupp 3. Älskar alla


och så tror jag att de flesta resonerar dock är inte det fördelat likadant.
Sen är de som hatar sin egen färg väldigt verbala med det eftersom det är ett sätt att intala sig själv att det är rätt genom repetition, rationalisering, hat, förakt, projicering och andra försvarsmekanismer som ska underlätta och rättfärdiga just deras beslut över någon annans.

75% av vita och asiater har preferenser för sin egen färg

70% av lations

enligt en undersökning som CNN gjorde.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Groupie

2012-04-20 18:30
Mycket möjligt.
Vad är din preferens? ALLA ?


Här kommer bara min ignoranta, obetydliga, dumma, dömande kommentar angående black women på vita hiphop forum: Att ni helt gillar white URBAN guys.

Men men, detta behöver ej stämma med just dig, detta är bara min Icke PK generalisering.
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM
Hangaround

2012-04-20 18:46
Idag lever vi i en värld där :

Vita tjejer som har dreads, flätor, solar kallas för Wannbe africans
Svarta tjejer som har linser, rakt hår och bleker sig kallas för Wannbe Whites


Hur många westafrican women har jag inte sett med rakt weave och blåa linser, helt sjukt
Hur många vita tjejer har jag inte sett med dreads och brunkräm


Fast att vita tjejer skaffar dreads för att identifiera sig med svarta kvinnor tror jag är rätt långsökt. Tror dreads i Sverige symboliserar så mycket annat (allt annat?) än etnicitet.
 
Groupie

2012-04-20 18:58
Ja, det gör det också.
Vissa skapar dom av naturliga skäl
eller för att dom tycker om stilen
Everybody has the right to their own opinions. Never judge somebody based on their wants, needs, desires or feelings. It is what it is. Accept others truths or GSUM

2012-04-20 21:48
Biologisk

Ska inte gå på dig hårt nu... Det finns nog lite i din poäng att vissa "grupper" dras åt olika håll, ofta att olikheter attraherar men lika barn också... Men vad är det med dig som kopplar intresse för andra grupper/kulturer som "självhat"?


Vad är det som får dig att peka på den personen med lite av ett HA HA?

Är man från olika kulturer har man alltid något att diskutera och något att lära sig av varandra... Sen är det väl nästan mer naturligt att falla för olikheter för att undvika inavel ;)
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Producent

2012-04-21 00:35
Biologisk skrev:


Jag kan ICKE se mig själv med dom, jag vill absolut ICKE dejta en man från Finland.

Är jag fortfarande rasist för att jag inte kan skapa känslor för en Tysk man?


Kört för mig att dejta Biologisk eftersom jag är halv finsk, halv tysk.
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2012-04-21 00:47
DopenessDenna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-21 10:54
jag förstår mig inte på Biologisk just nu.. visst, man dras ju lättare för vissa personer än andra, sj tycker jag t ex att vissa pakistanier o perser osv är det hetaste som finns, men jag förstår inte hur du i förväg kan säga att du aldrig skulle dejta en tysk man?? låter nästan som att en tysk man rejectat dig och att du hatar tyskar för det ;)


ous_nds, det var ett tag sen jag såg videon så minns inte exakt vad som sades, men det var iaf något som sänkte min respekt för han ett snäpp, även om det är 70-talet.


Fast att vita tjejer skaffar dreads för att identifiera sig med svarta kvinnor tror jag är rätt långsökt. Tror dreads i Sverige symboliserar så mycket annat (allt annat?) än etnicitet.

jag håller med där, i mina ögon har dreadsen inget att göra med att dem vill identifiera sig med svarta kvinnor, iaf inte av personerna jag känner med dreads.


Är man från olika kulturer har man alltid något att diskutera och något att lära sig av varandra... Sen är det väl nästan mer naturligt att falla för olikheter för att undvika inavel ;)

känner samma, det är mer intressant att dejta brudar från andra kulturer även om det ibland kan bli en kulturkrock när det är för stor skillnad. då är det oftast när religion är inblandat.. inte från mina sida då, är inte så religiös
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-21 10:58
Dopeness hahaha


Biologisk: är det kört för mig också? är finsk, rysk, mongolsk, dansk, norsk, svensk, italiensk/zigenare, kväne och tysk. räknat från far och mor föräldrar då.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-21 11:09
Metastrof P18 Du faller nog ändå under "white bwoi"

I hear u annars, mellanöstern och Nordafrika men även balkan står för en väldigt intressant import av kvinnor...


Aldrig träffat folk mer "stolta" och "nationella"än spanjorerna, deras facination för blonda och blåögda är dock alltid påtaglig i vardagen... Denna "exotism" är inget "självhatande"
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-21 12:19
äh fan ok, trodde hon bara ogillade renblodiga arier så jag trodde att jag skulle komma undan med att vara hybrid/gatukorsning :(

håller med, många från balkan är också väldiigt heta
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2012-04-21 12:34
Alla etniciteter är vackra på sina sätt.
At the gates of Eternity...
Poet

2012-04-21 14:49
Grymt bra tråd, intressant läsning!
Jag har ätit pannkaka!

2012-04-21 16:42
Alla etniciteter är vackra på sina sätt.


Absolut... Sen har ju Biologisk en underliggande poäng i att folk alltid påverkas, inte bara av sin egen smak, av olika influenser som samhälle/familj/vänner osv som får en att dras åt olika håll...
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.

2012-04-22 12:33
biologisk: jag förstod faktist du din poäng när du först skrev om detta ämnet med kvinnor o män som hatar sina egna landsmän för jag har också fått höra jätte många såna åsikter. men när du sen ska börja försvara dig så sneeeeeeeear du ut och vi är inte längre på samma sida

bc99: king som vanligt, hade dessa trådarna varit battles så hade du alltid vunnit i mina ögon.

kanske det fungerar väldigt olika för män och kvinnor(grov generalisering men whatever) jag ser det som så, a good woman is a good woman, and a sexy woman is a sexy woman :) varför i helvete skulle jag bry mig om vilken färg eller religion hennes fi**a har?!
 

2012-04-22 12:37
Men jag ska inte sticka under stolen med att jag har en grej för bosniska,afrikanska/karibiska och latinamerikanska kvinnor. Men som någon sa här uppe det har med ideer att göra, att man bygger upp en föreställning i huvet. Trooooo mig jag vet det finns riktiga små kvinnomonster från dem här delarna av världen med.
 
Rappare

2012-04-23 09:56


Jag har själv inte sett serien, men om man kollar på The Cleveland Shows poster så är det ganska tydligt att båda kvinnorna i familjen har ljusare hy än männen, i synnerhet den sexiga dottern. Nu tar jag för givet att det är en familj, om inte så faller ju delvis det jag skriver. Men det måste ju vara ett medvetet val från producenternas sida, och det visar rätt starkt på hur hudton-fixerade vi är.
Moderator

2012-04-23 10:35
På bilden du länkade ser det ut som att Donnas sida av familjen är lite ljusare medan Clevelands är mörkare. Cleveland och Donna har ju inga barn tillsammans.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick
Moderator

2012-04-23 10:36
Däremot har ju Donna faktiskt en peruk, som verkar vara en vanlig grej enligt Bad Hair.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick
Poet

2012-04-23 13:09
MtotheJ: Tack mannen hehe :)


PS. Varför har du blockat mig här på Whoa? Thought we were cool, homie? :S
At the gates of Eternity...
Rappare

2012-04-23 13:13
KaptenKrok skrev:
På bilden du länkade ser det ut som att Donnas sida av familjen är lite ljusare medan Clevelands är mörkare. Cleveland och Donna har ju inga barn tillsammans.
Jag har som sagt inte sett serien alls. Men oavsett förhållandet mellan personerna så syns det ju en tydlig skillnad sett till genus.
Moderator

2012-04-23 13:19
Gör det? Rallo är ju lite blekare än Cleveland och Junior, eftersom han är son till Donna.
Nu när whoa till slut ska lägga ned kan det vara dags att sammanfatta allt jag har lärt mig här genom åren: WORD! på Misery_chick

2012-04-23 15:35
BC99: Jag svarade i vildmarkstråden igår på det, men du har säkert bara missat det. Postar svaret här: Det var bra du fråga fan! jag har inte upptäckt det själv, men kom på att det måste hänt när jag försökte lista ut hur man tog bort folk från sin vänner lista här så har jag råkat trycka på den röda knappen istället för jag trodde den tog bort. We are mos def cool bro! Så du vet :)
 

2012-04-23 15:37
För mig ser det ut som alla har samma färg utom donnas dotter, rallo har exakt samma färg som cleveland och junior. Men kanske donna är lite mittimellan sin dotter o dem andra 3 men är inte riktigt säker, svårt o se.
 
Poet

2012-04-23 16:37
MtotheJ: Sorry man, såg inte att du skrivit hehe :) Anade att det var ett misstag :)

At the gates of Eternity...

2012-05-01 23:23
wow Whoa.. När ska ni sluta förvåna-?
Påstår du att weed inte är farligt så har du motbevisat dig själv

2012-11-09 07:42
Synd att jag hittade den här tråden så sent!!
Hinner dock inte svara på alla frågor för har lite bråttom...
Hur ställer ni er till blekning av huden? (Anus verkar vara ok hur sjukt nog)

Anser ni att det faller under samma kategori som att sola?

Känner ni någon som har gjort det? Ja det känner jag, en person är min kusin som har gjort det enda sedan hon har varit tonåring men man ser ingen stor skillnad utan mer från darkskin till lighter darkskin om man kan säga så.
Och min mamma men inte för att göra sig ljusare för hon är redan rätt så ljus utan för att bleka sina tribemarks hon har på kinderna.
Har dock vänner som verkar vilja bleka sig men inte för att bli "vita" utan för att bli lightskin... fortsätter senare!

Skulle ni själva vilja byta etnicitet eller hudfärg?
Aldrig

2013-04-04 16:15
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.