I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Youtube prenumeranter

Övrigt - Blandat

   

2011-10-14 01:38

Youtube prenumeranter

Hur fasen gör folk för att få prenumeranter? Jag försöker att prenumerera på användare, kommenterar deras klipp osv men inget händer.

Har ni många prenumeranter och folk som kommenterar det ni lagt upp. Gjorde ni något speciellt för det typ taggade något spec eller döpte klippet till något flashigt?
Kan inte vi med användare på whoa prenumerera på varandra?

Ps. Jag är trött och fick förmodligen inte ut det jag ville med tråden. Ds


http://www.youtube.com/user/Johannafroding1989?feature=mhee

"Nothing says leave me alone like doo doo-butter in my pa-ants"

2012-10-17 13:29
Du kan gå in på massor utav forum för att få fler prenumeranter. Du bara säger vad du gör och länkar din kanal.


Snälla prenumerera http://www.youtube.com/user/AwesomeBrickGaming?feature=mhee


2012-10-17 14:50
Men jag hatar nya låtar:

Men då har du verkligen problem.

tror ärligt talat att jag kan sitta naken och sjunga skulle nog inte få fler viewers för det:D

Va? Vet inte vilken värld du lever i men naket och sex säljer, funkar alltid!
Poet

2012-10-19 01:58
Jag har 185.000 visningar på min youtubekanal, men bara 40 prenumeranter. Så vet inte riktigt hur man bär sig åt för att få flera, men antar att det går lättare om man har någon slags sammanhang i sin kanal, typ en webbserie eller någon typ av återkommande videoblogg så att folk har anledning att vilja se ens nya klipp när dom kommer ut.
http://arspedia.org/wiki/Hip_Hop
http://arspedia.org/wiki/Babylon
http://arspedia.org/wiki/Vapen#Bananbomb

2012-10-19 11:06
Joo, at det är intressant är ju förutsättning, gäller att sticka ut...

Men virre är d Frankie boy på bilden du lagt upp här? Respekt! IDOL!
Groupie

2012-10-19 11:16
Varför vill man att folk ska prenumerera på ens videos om man vet att de inte bryr sig ett smack i det man lägger upp iaf? Varför vill man så maniskt ha några extra luft prenumeranter? Det säger ju mer om dig än om dina videos.


Lägg upp saker som bryr sig i så får du nog mer än sympatiprenumeranter är mitt tips, om det nu är så himla viktigt. Alternativt fortsätt lägg upp dina videos och skit fullständigt i om folk prenumererar eller inte?
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!

2012-10-19 11:37
Varför vill man att folk ska prenumerera på ens videos om man vet att de inte bryr sig ett smack i det man lägger upp iaf?

Eller hur. Självbekräftelse behovet tar inte slut efter småbarns tiden. En sak jag ogillar är människor med sjuk bekräftelsebehov, som bebis och barn, självklart, överlevnads automatik, men sen och fortsätter i vuxen ålder, se på mig, se på mig, Motbjudande!

Senaste i TVn detta med parterapi... Vilket skit. Vad d behöver är ju hjälp med behovet att sitta och fläka upp sitt privata skit i TV liksom.

Men lägger man ut videos o liknande med t.ex. favvo låtar o liknande kan jag förstå, då vill man ju att hela världen ska fatta hur bra det är.
Poet

2012-10-19 12:51
Forward skrev:
Joo, at det är intressant är ju förutsättning, gäller att sticka ut...

Men virre är d Frankie boy på bilden du lagt upp här? Respekt! IDOL!


Jepp! Tog några öl och utbytte livserfarenheter. Härlig och sympatisk man!
http://arspedia.org/wiki/Hip_Hop
http://arspedia.org/wiki/Babylon
http://arspedia.org/wiki/Vapen#Bananbomb

2012-10-19 13:42
Ojoj. Frankie Boy asså, vuxit upp med han på TV och som liten på disco vilket han var kändis dj en period, var precis kring tiden han hade tagit alla medaljer och just börjat avsluta brottningen.... En av våra största! Besviken dock att inte bara erkände att han satt på Camilla under Fångarna På Fortet. Kände inte igen han där... Förr skulle han bara sagt som d var
Groupie

2012-10-19 17:46
Forward.


All vill att deras 60 min of fame helst ska vara något folk slänger på de så de kan låtsas som att de inte alls behöver ha det. "jag är bra som jag är, jag behöver inte bekräftelse", sen är det samma personer som startar trådar som den här.. (menar inte att det är riktat till TS nu)

Det minsta man kan begära är väl att folk står för sina personligheter? DET om något är sjukt irriterande när man ser... falska människor haha!


Fast nu svamlar jag ut och förstör tråden, sry för det.
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!
Groupie

2012-10-19 17:47
OT: Om du vill att folk ska hitta dig när de söker på låtarna så är ett tips att inte ha ditt namn i början på rubriken utan isåfall efter låtnamnet, DET är något som de flesta sökmotorer lätt enkelt faller för.
Jag kanske inte alltid har rätt, men jag har då fan aldrig fel!