I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Killar - era tankar om porr!

Övrigt - Blandat

   

2011-11-03 16:14

Killar - era tankar om porr!

Jag surfade på min killes dator härmodan och råkade se att han porrsurfat en del. Jag har inte sagt någonting om det till honom för jag vill inte att han ska tro att jag snokat och dessutom försöker jag intala mig själv att jag faktiskt är ok med det (speciellt eftersom vi jobbar och pluggar på olika håll och bara ses fredag-söndag och jag förstår att han kanske måste "tömma" ibland där emellan också..;)).
Vi älskar varandra och vårt sexliv är helt fantastiskt - är helt säker på att vi båda kan hålla med om det. Men av någon anledning ligger det där med porren och gnager i bakhuvudet på mig ändå, som någon slags oro om att man kanske inte duger riktigt, och inte är lika perfekt och sexig som en porrstjärna.. Speciellt eftersom de flesta av dom sidor han besökt var "big tit pornstars" osv. Själv har jag rätt små.. :/

Jaja, hur som helst - ville bara höra era tankar om porr/porrstjärnor och vad det egentligen betyder när en kille tittar på porr fast han är i ett förhållande. Drömmer han innerst inne om något annat? Och fram för allt (eftersom allt det här tydligen har en del att göra med min osäkerhet över min egen kropp) - hur viktigt är det med stora bröst? Var ärliga!

(Inlägget ändrat av Squirtle 2011-11-03 22:23:22)

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.