I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Hur träffade du din flickvän/pojkvän?

Övrigt - Blandat

   

2012-10-01 20:31

Hur träffade du din flickvän/pojkvän?


Som rubriken säger, hur träffades ni? :))

Juicy nam nam...

You are not your fucking Khakis!
Poet

2012-12-19 23:12
Aight då kör vi, mycket privata grejer hehe. Men ni kommer ändå få se det i min dokumentär.


Min nuvarande partner, vi kan kan kalla henne S, träffade jag för snart 4 år sen när jag var ny i Kanada. Via en datingsida där jag sökte vänner, så skrev S till mig. Och hon var sjukt vacker. Äldre också, vilket jag alltid varit attraherad till. Vi chattade lite på MSN i en vecka, jag älskade alla våra samtalsämnen. Hon hade läst de böcker jag älskade, samma musiksmak, vi hade så mycket gemensamt. Men när vi träffades, så var det bara märkligt. Jag var nervös, vilket jag sällan blir och hon var bara lite reserverad. Så jag skickade ett text till henne efteråt och tackade för träffen och hoppades vi kunde ses igen. Hon svarade lite oentusiastiskt tillbaks. Så jag släppte det. Hon var uppenbarligen inte intresserad. Trodde jag.

Kort efter det träffade jag min ex-fru, M. Men jag tänkte ständigt på S om jag ska vara ärlig. I nästan 4 år tänkte jag på henne. Men jag kontaktade inte henne, jag tyckte det var olämpligt eftersom jag var i ett förhållande. Jag kunde inte släppa det lugn hon hade. Det var... magnetiskt, hypnotiserande och väldigt sexigt. Jag ville också bli så självsäker och lugn som hon var. Hon var bara så sansad, så cool. Och när jag kände mig avvisad av henne, så upplevde jag mig plötsligt väldigt ensam i Kanada. Allt var nytt och jag var inte riktigt på beredd på vissa saker. Så när jag träffade M så kände jag en liten känsla av stabilitet. Jag visste innerst inne att jag inte ville vara med M. But I gave it my all, men det funkade ju inte. Inte pga S, men jag och M var bara inte menade för varandra. Så när jag avslutade det hela i juli med M, så ville jag vara helt ensam. Jag ville ha lite Me-time så att säga. Och jag blev väldigt bekväm i mitt eget sällskap. Jag insåg mycket med mig själv och efter ett tag så förstod jag att jag ville ha någon i mitt liv och inte nödvändigtvis behövde någon. Så jag googlade S, hittade hennes Facebook. Skrev till henne. No answer. Jag märkte på hennes aktivitet att hon var inne typ... en gång var 5 vecka hehe. Så det dröjde två månader tills jag märkte hon hade bytt profilbild, men inte svarat på mitt meddelande. Jag tog inte illa upp då jag tog för givet att hon bara inte pallat kolla hennes meddelanden, men jag ville ändå veta what's up. Jag såg på hennes Facebook vart hon jobbar någonstans, men jag ville inte ringa till hennes salong.

Så en dag tänkte jag "fuck it", jag ringer till hennes salong. Om hon tar det på fel sätt, så kanske hon inte var den jag trodde hon var. Så jag ringde, bad om ursäkt att jag ringde till hennes jobb. Hon blev chockad. Vi hade liksom inte snackat på 4 år nästan, jag frågade om jag kunde få hennes privata nummer. Så ringde jag senare på kvällen. Jag sa rakt av vad jag kände. Och jag frågade henne varför det inte blev något mellan oss och om hon inte är i något förhållande, hade jag kunnat få chansen att få lära känna henne? Hon blev väldigt smickrad och ja... nu ska hon flytta hit haha :) I januari. Vi har skypat och snackat varje dag sen i september när hon och jag började snacka igen. Jag var helt enkelt tvungen att hitta mig själv för att förstå vad jag också sökte. Och en av grejerna var att jag var tvungen att släppa all sorts form av rädsla. Jag var fullt beredd på att S kanske var i ett förhållande, inte skulle bry sig om att vilja lära känna mig eller kanske till och med ta illa upp av att jag ringt till hennes jobb. Men jag tog chansen och hon visade sig vara allt jag någonsin letat efter hos en kvinna :)

At the gates of Eternity...

2012-12-20 11:55
Fan vad kul BC! :D
"If I had a heart, it might be breaking right now"
- Dexter Morgan

2012-12-20 17:29
Superfint BC99! All lycka till dig!


Jag och min pojk fick kontakt på klotterplanket på Lunarstorm...
Vi firade 7 år tillsammans nu i somras.
Rahamadjan av GU-PA!
Producent

2012-12-20 19:05
Lycka till BC99
Jag är ingen perfekt man. Jag försöker bara göra det bästa jag kan och vara sann, inte göra nått halvdann. Det borde vara min slogan.

2012-12-20 19:31
Lycka till BC, grymt!
En kantstött pelare som inte pallar trycket
Har tankar om nåt större skiter i vad alla tycker
Poet

2012-12-21 00:33
Detsamma allihopa. Tveka aldrig för att go all out på den ni tror på :)
At the gates of Eternity...
Toastare

2013-01-03 13:10
Grattis BC! men jag fattar inte... när ringde du salongen och hur var det då när ni träffades? Eller har ni inte träffats utan bara skype:at och hon ska flytta hit nu? Du dumpade liksom det väsentliga när det klickade på riktigt! :)
Jag skyller allt på Emma!
Poet

2013-01-03 15:40
Tackar :) Vi har bara träffats en gång och det var den gången för snart 4 år sedan, februari 2009. Sen efter det så var jag i ett förhållande med min ex-fru, gjorde slut med min ex-fru juli 2012. Jag ringde salongen september 2012 och sen dess har det varit Skype och ja och snart är hon här hehe :)
At the gates of Eternity...

2013-01-03 15:55
Fin berättelse BC! Måste vara sjukt nervöst att hon snart kommer, och jag önskar er all lycka!
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Toastare

2013-01-03 16:01
BC, oj wow... stort steg att flytta då. Jag håller tummarna för att det går bra! :)
Jag skyller allt på Emma!

2013-01-03 16:11
Fin berättelse BC, förutom att du gifte dig med en tjej medans du tänkte på en annan. Det är ganska fuckt up tkr jag
Poet

2013-01-03 17:08
Bounty & Sofia: Tack så jättemycket. Jag är mer rastlös hehe, wanna get this show started. Har liksom inte sett henne på 4 år.


Tical: Det var ju knappast en idealsituation för mig heller. Men att det tog slut mellan mitt ex och jag, ser jag bara som ett tecken. Hon vågade liksom inte flytta hit. Och jag ville inte tillbaks till Kanada. Så det var liksom 2,5 års av långdistansförhållande där ingen av oss visste vem som skulle flytta vart. Har man ett sådant förhållande, där man träffas en gång var sjätte månad, utan ett tydligt mål så är det bara en tidsfråga innan förhållandet dör. Jag har utvecklats till det bättre, medan mitt ex är kvar i samma miljö och tankesätt.

Och hon gjorde det verkligen inte lätt för mig att vara tillsammans med henne. Jag försökte verkligen och jag kan glatt säga att jag inte begick något fel med min ex-fru. Mitt enda "brott" med henne var att jag skiljde mig. Sätt det i kontrast med S som på mindre än tre månader bestämde sig att sälja rubb och stubb och flytta hit, så känns det ganska uppenbart vem som var den rätta för mig.
At the gates of Eternity...
Producent

2013-01-03 17:09
Poet

2013-01-03 17:12
Tack broder :)
At the gates of Eternity...

2013-01-03 17:59
BC:
Helt förstårligt!

2013-01-03 20:58
BC99: Måste säga att jag är imponerad av er båda! Vilket mod och vilken tillit ni visar varandra! Jag försöker leva mig in i er situation men blir liksom skitskraj bara av tanken på att någon jag knappt träffat ska flytta över halva jorden för min skull, haha.
Det är fint att se att kärleken är stark och jag önskar er det bästa.
www.nativeswedes.se
Poet

2013-01-03 22:44
Tack mannen. Och jag vet exakt vad du menar. Men desto äldre jag blivit, desto mer har jag börjat lyssna på min intuition. Och ska jag vara ärlig så har den aldrig haft fel. Även om jag ibland trott att jag varit på villovägar, så har jag alltid insett att vissa saker, bra som dåliga, händer av en anledning. Hur fånigt och klyschigt detta må låta, så handlar det om att kunna älska sig själv, kunna lita på sig och främst av allt, kunna vara säker på sig själv.

Jag visste att jag ville bli stå-upp komiker redan när jag var 17 år gammal. Men jag vågade inte fören jag började besitta det lugn och självförtroende som S hade den dagen vi träffades. Hon har ju berättat nu i efterhand att hon var riktigt nervös den gången och visste inte ens om jag skulle tycka om henne. Men hon visade inget av det när vi träffades. Inte förens jag var en månad iväg från att fylla 29, så vågade jag mig upp på scen. Och jag var riktigt jävla nervös. Men ingen såg det på mig. Jag till och med sa det på scen att jag var nervös och ändå gick det förbi obemärkt. Nu besitter jag samma hypnotiska lugn som S hade. Och det var med det självförtroendet och lugnet som jag vågade kontakta henne. Hon inspirerade mig enormt. Bemästra lugnet, så kommer ni kunna bemästra allt.
At the gates of Eternity...

2013-01-03 23:04
BC99:
Jag vet vilket lugn du pratar om. Jag tycker nog att jag besitter det själv. Har många gånger känt mig som ett nervöst vrak inför svåra uppgifter men sedan fått höra att jag verkade vara lugn som en filbunke. Vilket har styrkt mig otroligt mycket!
Men det gör ju inte uppgiften mindre läskig, iaf inte för mig, så det är därför jag är så imponerad av er båda.
Du känns så behärskad och lugn och ni verkar vara väldigt medvetna om varandras känslor och rädslor så jag är övertygad om att ni kommer bli lyckliga tillsammans.
www.nativeswedes.se
Poet

2013-01-04 00:30
Tack mannen! :) Det är exakt som du säger.
At the gates of Eternity...
Groupie

2013-01-04 00:43
Skickade ett mail till amazing-women.com

Har betalat hennes flygresa och överfört lite pengar. Längtar tills hon kommer.

2013-01-04 12:44
på jobbet givetvis
www.enrichopic.spreadshirt.se

YOU wont be disapointed.