I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Säljes: Wowkonto Priest+Warrior

Övrigt - Köp & Sälj

   

2007-01-17 21:32

Säljes: Wowkonto Priest+Warrior

I samband med The Burning Crusade har jag tagit beslutet att sluta spela detta beroendeframkallande spel. Det jag har att erbjuda är ett konto med två stycken lvl 60 karaktärer, en priest som har varit min main senaste tiden och en warrior som var min första karaktär i spelet.

Priesten är disc/holy speccad med stor manapool och bra regen som funkat ypperligt i raidande av mc/bwl/aq40, är attunded till allt före burning crusade.. Eftersom prästen är Dwarf är man ofta eftertraktad i raidguilder pga fear warden..

gear och dylikt kan ni se här:
http://wow.allakhazam.com/profile.html?2222049

Warrior är furyspeccad och utrustad men framförallt dpsgear. Har toppat dmgmeters många gånger i mc/bwl med denna lilla dvärg. Denna gubbe har också epicmount, är dock inte attuned till Naxx, men är revered så det är lätt fixat.

gear osv:
http://wow.allakhazam.com/profile.html?1594128

får inte riktigt inventoryn på warrior att stämma med allakhazam men jag har bland annat denna http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19354 ifall man hellre vill köra en arms/MS-specc för pvp eller liknande

på kontot finns även en riktigt bra utrustad lvl 32 rouge och en lvl 21 mage plus lite annat skräp ;)

Servern där gubbarn finns är en EU-pve-server som jag uppger till intresserade som mailar mig.

Har inte gjort några serverbyten så den möjligheten finns för den som är intresserad. Har dock gott rykte på servern ifall ni vill stanna.

Priset kanske kan diskuteras vid snabb affär, skulle föredra att pengar sätts in på mitt nordea och jag skickar alla uppgifter + förpackning och cd-key. Allt är givetvis orginal och jag är enda ägare av kontot så här långt.


Pris : 2000kr eller bud

annonsen finns även på blocket

skicka bud i meddelande

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaap