I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Sökes: Vass flashutvecklare

Övrigt - Köp & Sälj

   

2008-03-05 12:26

Sökes: Vass flashutvecklare

Är du en vass flashutvecklare? Kan du Actionscript 2 fram och baklänges? Vill du jobba med stora varumärken? Kan du ta stort eget ansvar? Är du kanske till och med redo att leda en arbetsgrupp med flera utvecklare under dig? Skicka ett PM till mig med en beskrivning av dig själv och vad du kan, och gärna en länk till en portfolio eller kodexempel på sådant du gjort, så ser vi vad som händer! 

Självklart har du ett brinnande intresse av reklam och kommunikation.

Du som är intresserad bör var 20 + några år eller ännu äldre och ha åtminstone viss branscherfarenhet. Även nybakade studenter eller jävligt drivna hemmapulare kan dock vara av intresse om talang finns. Helst skall du vara så bra att jag behöver smöra lite för dig för att få dig intresserad, men även grönare personer kan vara av intresse.

Kunskaper och intresse i motion graphics, grafisk form, psykologi, film, 3D eller Actionscript 3 är mycket meriterande. Det är heller ingen nackdel om du behärskar t.ex. JavaScript+XHTML+CSS (eller AJAX), PHP, SQL och ASP.NET, men det är inget krav.