I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Ett litet problem

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2005-07-12 02:45

Ett litet problem

Okay jag har en "kompis" som har ett problem... ;)

Det är så att han har en vän som han gillar lite sådär, hon är söt, snäll och riktigt trevlig. Dom delar i stort sett samma värderingar och kan ha intressanta diskussioner. Det är bara det att det aldrig riktigt hettar till, hon tror att han är jättekär i henne (vilket han inte är) men hon är verkligen kär i honom.
Det har väl funkat okay hitills, dom är inte ihop som ett par men dom har det trevligt tillsammans och hon skulle jättegärna vilja gå vidare.

Men så för ett par dagar så träffade min kompis en annan tjej som svepte in som en orkan och röjde upp en massa sedan länge glömda känslor, det kändes verkligen perfekt från början. Hon var rätt fram och visst vad hon ville och var inte rädd för att visa det. Han har bara kännt henne i några dagar men det känns som dom har kännt varandra i flera år. Det är bara det att deras värdering och åsikter ligger ganska långt ifrån varandra, dom kommer verkligen från två olika bakgrunder. Men han känner lite som att det inte spelar någon roll, att kärleken står över allt det där, och INGEN har fått honom att känna så mycket så snabbt så det måste ju vara rätt?.

Vad ska han göra, vem ska han sattsa på? tjej nummer 1 känns verkligen trygg och det finns mycket att bygga på och känslorna kommer kanske senare. Medans tjej nummer 2 kan blåser bort ifrån hans liv lika snabbt som hon blåsste in i det, men skulle det funkar så skulle det antagligen vara det bästa han har varit med om.

lilMAliK - the one man gang - ::respect all fear none::