I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kan lusten bara försvinna?

Övrigt - Vardagsfilosofi

   

2008-04-02 11:04

Kan lusten bara försvinna?

Jo nu är det såhär va..

Hade ett -långt- förhållande med en kvinna, tills för några månader sedan då hon tydligen kände att gräset var grönare på andra sidan. Snipp snapp slut så var sagan slut. Har nu sagt upp kontakten med denna kvinna.
Träffade även jag en ny liten söt sak så småningom, fast jag har så jävla svårt att få lust till sex. Innan var jag som någon form av djur tror jag, kunde ligga på hålet både i tid och otid. Nu har jag varken lust att kika på porr eller ha sex. Får liksom tvinga upp ballen innan. Visserligen har väl lusten kommit och gått i perioder innan, men den här formsvackan känns obekant. Jag älskar verkligen att mysa med henne, och allt som tillhör. Det är just sexlusten som har försvunnit en smula.
Tro nu inte att jag är en impotent jävel, i hemmets lugna vrå är det inga problem att välta vaser med staken. Det är när det bjuds upp på sällskap..

Kan verkligen lusten försvinna så fort? Kan det ha att göra med att jag suttit trygg i ett förhållande i många långa år, och nu är ensam ute på en köttmarknad jag inte brytt mig om tidigare? Vad finns det för lösningar, både psykiska och fysiska i form av något knaperbart(ej viagra)?