I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Medinavecka på MyBestFriendIsMyGrind.com

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-01-12 18:55

Medinavecka på MyBestFriendIsMyGrind.com

För första gången någonsin på Länk till Länk till http://www.MyBestFriendIsMyGrind.com presenterar vi idag stolt, "One Week With Medina - The Mixtape Countdown". Denna vecka kommer att innehålla releasen av inte mindre än 4 stycken helt splitternya, exklusiva tracks från Medina, videoklipp samt en intervju med grabbarna. Och givetvis, nu på Fredag, premiären av "Medina - Varsågod Det Är Gratis vol.2" the mixtape.

Det känns otroligt kul att så många talangfulla och hårt arbetande artister har valt att presentera sin musik med exklusiva premiärer på just Länk till Länk till http://www.MyBestFriendIsMyGrind.com. Vi är mer än tacksamma för detta och lovar att fortsätta jobba hårt för att människor från alla världens hörn skall få tag på just er musik. Vi vill även tacka alla besökare som lyssnat, laddat ner, kommenterat och spridit vidare musiken. Vår första månad var crazy, vår andra kommer bli craaaaaaazy!!!

Länk till http://www.MyBestFriendIsMyGrind.com


Sir David Husselhoff
My Best Friend Is My Grind
Respect My Hustle Entertainment