I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dj Devastate släpper "Movement/Silence" på BBE Records senare 2009.

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-01-26 14:21

Dj Devastate släpper "Movement/Silence" på BBE Records senare 2009.

Dj Devastate släpper "Movement/Silence" på BBE Records senare under 2009.

Med Helsingborg som bas har DJ Devastate under flera år producerat beats och dj´at med Elite Fleet. Nu ska han släppa album på det anrika skivbolaget BBE Records. Skivan som har titeln "Movement/Silence" är en resa genom ett ljudlandskap som präglas av jazz, funk och andra musikstilar.

På Dj Devastate´s helt nydesiggnade Myspace-sida hittar du flera låtar från skivan, så missa inte att kika in där och få en dos av sköna beats. Sidan innehåller även youtubeclip från inspelingarna i analog sweden studios och album snippet.

Länk till http://www.myspace.com/devastatemovement

Dj Devastate kommer också under våren även att släppa tre 30-minuter DJ-mixar. De kommer innehålla musik som inspirerat "Movement/Silence" projektet. Musiken är främst 70-tals funk, Soul och Jazz. Mixserien heter "Movement/Mixes" och är indelat efter de olika vibes som kan finnas på en klubb. "The Bar" som är första mixen är musik som känns trevlig för just barhäng. Mix nummer 2 kommer heta "The Couch" och vara väldigt mellowmusik just för soffhänget. Sista mixen kommer heta "The Floor" och vara mer fokuserad på dansanta toner. Första mixen "The Bar" går att ladda/länka till från adressen nedan.


Länk till http://www.movementsilence.com/mixes/