I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Daltone 8-spårs EP "Så ni vet" ute nu!

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2009-01-27 10:21

Daltone 8-spårs EP "Så ni vet" ute nu!

Få artister har en tillräckligt lång karriär och tillräckligt mycket bra material för att kunna skrapa ihop till en samlingsskiva. Västerorts Daltone har officiellt bara släppt två singlar, men nya EP:n “Så ni vet” kan ändå liknas vid en best of-platta. Eller som rapparen själv beskriver den:

“Så ni vet” är en samling låtar som väntat på ett bra tillfälle att bli släppta. Eftertänksamma texter, schysta beats, dystert och glatt blandas med hits och ballader. Skivan innehåller låtar som stått sig genom otaliga oväder och fortsatt hålla sig aktuella. Man skulle enkelt kunna säga att det är ett axplock av det jag och EKP åstadkommit mellan 2005 och 2008.

www.myspace.com/daltonemusic

Imorgon, onsdag den 28:e är det releasefest för släppet på Morfar Ginko på Swedenborgsgatan 31 vid Mariatorget i Stockholm. Daltone uppträder med låtar från EP:n och bakom skivspelarna står Magnus L som kommer att spela 90-talshiphop och soul. DJDF avslutar aftonen med mer elektroniska hits.

Morfar Ginko / Swedenborgsgatan 31 vid Mariatorget / Stockholm
Onsdag 28 januari / 21-01 / 20 år / Fri entré