I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Regler för forumet Svensk Hiphop Allmänt

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Admin

2011-04-13 13:26

Regler för forumet Svensk Hiphop Allmänt

1 - Innehållet i ditt inlägg ska handla om svensk hiphop!
Handlar det om webbsidor ska det ligga i det forumet, annars flyttas det dit eller tas bort. Handlar det om att du vill köpa någon skiva ska det ligga i Köp & Sälj. Handlar det om att du vill lista upp de 5 bästa skåne-rapparna eller liknande ska du skriva din egen lista själv samt motivera. Detta är exempel och vi tror att ni själva kan räkna ut vart posten ska ligga.

2 - Lägg inte mp3s i Svensk Hiphop Allmänt!
Det finns dels ett Audio & Videoforum under kategorin Vår Hiphop där länkar till låtar från okända och oetablerade artister ska ligga, dels forumet Svensk Hiphop Audio & Video där länkar till musik från de lite större/kändare artisterna på Sveriges hiphopscen ska ligga. Om du har en egen osläppt/ohörd låt som du verkligen tror på så kan du skicka den till [email protected], där vi sedan bedömmer om den är tillräckligt bra för att komma upp som Veckans MP3.

3 - Skriv en passande rubrik till inlägget!
Detta för att underlätta för de som på ett lättöverskådligt sätt vill kunna kolla vad som berör just dem istället för att behöva klicka sig in på trådar för att ens se vad de handlar om. Skriv inte heller rubriker eller hela meddelanden med BARA STORA BOKSTÄVER eller bLaNdAT sÅHäR. Undik också att använda en massa tecken för att få uppmärksamhet, tex: "------- !!! MBMA är bäst !!! -------".

4 - Skriv lite mer utförligt än "Seron är bäst"!
Vill du att ditt inlägg skall ligga kvar bör du vara mer utförlig än att bara skriva "Seron är ju skitgrym!!!" / "Lilleman är sellout". Det räcker inte heller med att bara fråga om folk har hört någon/något eller vad de tycker om någon/något, eftersom sådana inlägg inte brukar tillföra något till forumet. Det är skillnad om det är ett svar på en tidigare post, men så fort du postar ett nytt inlägg bör du vara mer utförlig. Självklart kan ett svar i en tråd bara bestå av ett eller ett par ord.

Även de allmänna reglerna för Whoa gäller i det här forumet, dessa går att läsa här.