I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Notion Blend intervjuar Professor P om "The Realism"

Svensk Hiphop - Allmänt

   

2012-02-16 18:07

[Audio] Notion Blend intervjuar Professor P om "The Realism"

Den legendariska lundarapparen Professor P svängde förbi Notion Blends trevliga intervjusoffa för en musikalisk genomgång av karriären så här långt. Givetvis diskuteras den prepubertala No Azz Crew-tiden, den sjukt underskattade EP'n Arte et Marte men även skillnaderna mellan att kicka på svenska och engelska tas upp.

Slutmålet med intervjuresan är dock den kommande plattan The Realism där gäster så som Promoe, Adam Tensta och Sadat X kommer förgylla den souliga tillvaron. Hur gick det egentligen till när den odödlige Brand Nubian-medlemmen involverades och hur kommer det sig att just Tensta och Promoe fick vara med på ett hörn?

Plattan släpps i Mars, så det är hög tid att sätta på sig förväntningskepsen och skruva upp hype-temperaturen till max. Börja peppen med att lyssna på den lite drygt halvtimmeslånga och gemytliga intervjun.(Inlägget ändrat av Gogaku 2012-02-16 18:47:53)

Ofattbart feta intervjuer med bl.a. Chords, Timbuktu, Ison & Fille och Nomad hittar du här:

http://soundcloud.com/notionblend/