I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Papperstidningen Kingsize läggs ner. Diskutera här!

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Redaktionschef

2012-03-02 19:53

Papperstidningen Kingsize läggs ner. Diskutera här!



Från Whoa-bloggen:

Under kvällen möttes vi av nyheten att papperstidningen Kingsize Magazine läggs ner och avslutar med ett sista avskedsnummer i slutet av april.

Jättetråkigt med tanke på hur många bra artiklar, intervjuer och recensioner som publicerats genom Kingsize sedan starten 2003. Och extra tråkigt med tanke på att det är den enda svenska hiphoptidningen sedan Quote Magazine tackade för sig för ett par år sedan. Det behövs en tidning på svenska om hiphop, även om det - uppenbarligen - är en tuff uppgift att få en sådan att gå runt.

Ur allt ont kommer i regel dock också någonting gott och så även i detta fallet. I samband med nedläggningen av papperstidningen väljer Kingsize nu istället att satsa hårdare på kingsizemagazine.se. På "nya" kingsizemagazine.se kommer läsarna hitta intervjuer, roliga reportage, nöjesnyheter och skvaller, recensioner, graffiti, dans, tävlingar och mycket annat.

Ett stort tack till Kingsize Magazine för allt de gjort med papperstidningen och givetvis ett stort lycka till med nysatsningen!


Nyheten hos kingsizemagazine.se

Vad innebär detta? Vad är era åsikter? Bra? Dåligt?

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!