I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Gamereactor VS Common

Svensk Hiphop - Allmänt

   
Poet

2012-09-10 01:26

Gamereactor VS Common

Nej, detta är inte ett dåligt skämt, utan snarare ett tecken på att svenska hip hop fans är fan mig lojala och kan sin grej :)

Läs de underbara kommentarerna hehe


Common har gått från medioker rap-fjant till en riktigt kapabel skådespelare.


Tack till legenden Bman för tipset!

At the gates of Eternity...

2012-09-10 08:02
Att han resonerar som en femåring vad det gäller musik är väl känt sedan tidigare. Han tror att all Hiphop är MVT-liknande med halvnakna tjejer, stora guldsmycken och feta bilar. Han vägrar inse att det finns annan hiphop också.

Ska man göra som honom så får ju Takida vara representanter för hela rockgenren. Så jävla löjligt att klanka ned på en musikstil så fort man har möjlighet. Känns som något småbarn sysslar med. Älskar man musik kan man acceptera (och gilla) olika sorters musik.

Fast lite roligt blir det när en som har noll koll på hiphop ändå alltid skall uttala sig om det. Han måste besitta någon form av hatkärlek till musiken.
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Poet

2012-09-10 11:17
Hehe, ägd blev han i alla fall :)
At the gates of Eternity...

2012-09-12 16:53
Common = Gängztäää

SpoilerEller inte
 

2012-09-12 20:01
faktiskt tjuckt med gangster att vara multimiljonär..klart värdelöst skrivet av petter..trodde nog att alla skulle hålla med honom
Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.
Groupie

2012-09-15 05:18
Saxat från No country for old (rap) men:

In case you’re not familiar with the power of ‘Baduizm’, allow me to provide a quick refresher.

If you’re a famous rapper and you sleep with Erykah Badu, you may find yourself experiencing bizarre side effects from the power of her P. It usually manifests itself by dressing like a noveau hippy, sporting stupid hats and recording incredibly self-indulgent music which completely alienates your fan-base. Some previous victims include Andre 3000 from Outkast, Common and Jay Electronica.


Jag måste hålla med om att det stämmer rätt bra in på Common, så nog fan har Petter lite rätt i att han har gått och blivit en "medioker rap-fjant". Då han klär sig som en nouveau-hippie med töntiga hattar och som inte släppt ett enda bra album sedan Resurrection ;)

"Vill man träffa folk, då ska man gå med i en skytteklubb"

2012-09-15 09:29
ett pris värt att betala om man får ligga med Erykah Badu kanske. Fast commons rap var väl alltid varit smått trist, jag tycker snarare han gått från medioker skådespelare till en halvkapabel.

kommer ni ihåg:http://soundcloud.com/80scrackpolo
Poet

2012-09-15 12:59
Tycker han hittade tillbaks med "Be" och "The Dreamer/The Believer".
Och jo, han har är helt ok som skådis. Han var dock katastrofal till en början, kolla Terminator Salvation haha.


OpeL: Haha ja, Badu har en tendens att få sina älskare att förvandlas till lallande flummare (Electric Circus perfekt exempel om vi snackar om Common) och kolla bara på Andre 3000 vad han blev för fjant efter umgänge med Badu. Och Petter har inte rätt i ett skit av den simpla anledningen att han snackar ur sin röv. Tror du han vet något av det du skrev? Han har faktiskt en fördomsfull ton varje gång han ska ge sig , på hip hop på gränsen till rasistisk. Så fuck Petter och hans pretentiösa arsle.


Och Badu kommer alltid ha min respekt då hon bara är bäst :)


At the gates of Eternity...