I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Boiling Pandas presenterar Elsa!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-02-12 21:51

Boiling Pandas presenterar Elsa!

Boiling Pandas Records utökar nu sin familj med en ny artist; Elsa.

Elsa har sedan tidig ålder sysslat med musik på olika vis och började på mitten av 90-talet. Som 12åring blev hon inspirerad av hiphop och som trettonåring hade hon spelat in sin första låt. Intresset var stort men på grund av olika omständigheter och brist på inspiration låg rappen på hyllan ett bra tag innan den återfanns och dammades av för 2 år sedan. Trots få låtsläpp och inga spelningar kan namnet Elsa kännas igen lite här och var, och efter att debut-EP’n ”Satisfaction (PrettyUgly)” släppts kommer förhoppningsvis även du känna igen det!

I samband med denna nyhet släpper vi en mp3a med Elsa vid namn "Walking with thoughts". Låten är en av ett gäng låtar som vi kommer att släppa var och med ungefärligt en veckas mellanrum inför den kommande EPn "Satisfaction (PrettyUgly)".

"Walking with thoughts" är producerad av RSL Beats, inspelad i Level 8 Studios och mixad av Molotow för Level 8 Studios. Ni hittar låten på Elsas myspace & Boiling Pandas myspace:

myspace.com/elsatisfaction | myspace.com/boilingpandas

BOILING PANDAS | twitter.com/boilingpandas