I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Cleo And Meldeah - Yes She Do UTE NU!!!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Rappare

2007-02-13 23:59

Cleo And Meldeah - Yes She Do UTE NU!!!

Liah Productions Presenterar
Cleo And Meldeah - Yes She Do

Ladda ner snippet för skivan!

Under ett par helger hösten.o6, slog rapparen Cleo och sångerskan Meldeah ihop sina tankar, känslor & visioner. Resultatet blev en åttarspårs resa där vi följer en kvinna/världen/du eller jag, uppbackade av Liahs spännande produktioner, med Pluralis tankfulla rap och Syster Sols otroliga stämma.Denna gång var det inte sjunga snyggast eller flowa tightast som var tanken, denna gång var det DET:et som skulle främjas, DET:et som vi alla känner, DET:et som man inte riktigt kan sätta ord på eller förklara, DET bara är och DET är grymt stort och otroligt litet samtidigt. Exakt som att vi finns här och att vi gör det vi gör. Detta är inte heller en skiva med några hopplockade sjyssta produktioner, detta är en följetong.
Sätt på dig lurarna och bered dig på en resa in i min vardag, lika mycket som din ,hans/hennes vardag. Det vi alla dock vet är att vi känner, vi tänker, vi älskar, vi finner.. vi gör DET.
Yes you do, Yes I do, Yes he do
YES SHE DO!


För att köpa skivan så är det lättast att hooka den ifrån
knaster! Men går även bra på cleomusic.se som för övrigt är helt nyligt uppdaterad! Missa inte detta!!



www.femtastic.se