I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Kens hemliga gäst på Ta Det Lungt är.....

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2007-11-03 18:22

Kens hemliga gäst på Ta Det Lungt är.....

MARKOLIOOOO

...Ken berättar att han kommer att släppa tre stycken remixer på singeln Ta det lugnt från Äntligen hemma, en svensk, amerikansk och norsk. På den amerikanska får han sällskap av Joell Ortiz, Jojo Pellegrino och redan nämnda Smif N Wessun. Den svenska kallar Ken för en "kändisremix" som gästas av Petter, Snook, Mange Schmidt, Timbuktu och ingen mindre än Markoolio. Ken har fullt förtroende för Markoolio och tror att han kommer att lägga lägga det bäst av alla.
- Han är ju ändå den som säljer mest skivor....



...Det har varnats lite om att det kan vara Kens sista album som rappare, men det håller han inte med om. Han tror bara att det kommer att dröja lite innan han släpper ett till soloalbum. Men han avslöjar att han just nu håller på att sätta ihop en "all-star blattegrupp" tillsammans med Medina, Kalifa och Million Stylez. Namnet på gruppen kommer att bli Sho Bre Express.

Källa : http://www.justdet.se/

Random användare på youtube

"Hasch är farligt ju.. det är typ vitt pulver man ser konstiga grejer av. Sen kan man få psykos ett år efter och dödar sina barn"