I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Exklusiv radiointervju med Gubb @ "The Spot", Vibes46.com

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2008-04-23 10:17

Exklusiv radiointervju med Gubb @ "The Spot", Vibes46.com

I kvällens program utav "The Spot" så får DJ Silence och Dawouid besök utav ingen mindre än Gubb, som sedan flera år tillbaka varit en legend inom Göteborgs hiphop-scen. Den senaste tiden har han även gjort sig hörd utanför staden i och med att han släppte mixtapet "illizit biznizz Vol.2 - Okuttat". En utav låtarna som finns med på mixtapet - "Industrimördarna" där Pst/Q gästar har redan spelats flitigt i "The Spot".
 

På samma mixtape så har Gubb även gjort en låt med Phonetik som det varit tyst om i flera år fram tills nu. I samband med att denna låt släpptes så var det många som frågade sig hur det kommer sig att Phonetik dyker upp från ingen stans och släpper sin första låt på flera år tillsammans med just Gubb?


Denna fråga kommer lyssnarna få svar på samtidigt som Gubb kommer att avslöja sanningen om hur det egentligen gick till då han "gjorde en Eazy-E" i samband med att en utav hans tidigare skivor släpptes. Han kommer även berätta om tiden i grupperna 3Ess och Brigade. Tillsammans med den sistnämda gruppen stod han på samma scen som bland annat Showbiz&AG+Lord Finesse(US), Comtons Most Wanted (US), Afrika Bambaata (US) och Blade (UK).

Detta och mycket mer kommer lyssnarna få höra mer av i en exklusiv intervju som DJ Silence gjorde med Gubb då han besökte Stockholm första gången på 8år...


"The Spot" sänds via Vibes46.com varje Onsdag mellan kl. 22-24.
Direktlänk: http://vibes46.com/version_2/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=120

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //