I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Veckans MP3: Kid Colt - Flush Out The Crap (prod. Machete)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2008-09-25 13:48

Veckans MP3: Kid Colt - Flush Out The Crap (prod. Machete)

Idag är det torsdag så nu ligger det en ny mp3 för gratis nedladdning på vår startsida! Kolla in den och säg gärna vad ni tycker i den här tråden :)

Denna vecka bjuder vi på ett annorlunda och intressant samarbete signerat två ganska skilda musiker. På den ena sidan har vi producenten Machete, som inspireras och och influeras av välkända namn som DJ Premier, Pete Rock, Rza och Havoc, och på den andra, Kid Colt, en av landets mest lovande grime-rappare.

21-årige Kid Colt bestämde sig för att plocka upp mikrofonen för ungefär två år sedan i samband med att han kom hem från en längre periods vistelse i London, där engelsk hiphop som t.ex. Jehst & Foreign Beggars gjorde stort intryck. Till vardags ingår han i Stockholms-crewet AMG samt agerar radiopratare i det hiphoporienterade programmet Urban på Studentradion i Uppsala. Inom den närmaste framtiden så kommer vi att få stifta allt mer bekantskap med honom, i samband med ett ep-släpp, en video samt gästinopp på diverse mixtapes.

Flush Out The Crap var ursprungligen menad att hamna på ett album från Machete, men i samband med att inspelningsprocessen drog ut på tiden och planerna lades ned så blev låten istället aktuell för en exklusiv release hos oss på Whoa. 26-åringen har dock redan en rad nya projekt på gång med såväl svenska som norska artister.




Direktlänk för download

Länk till blogginlägget

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!