I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] B.F.V (Bröderna Från Väst) – När man var barn

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Admin

2009-07-09 21:38

[Veckans MP3] B.F.V (Bröderna Från Väst) – När man var barn

Från whoabloggen: Blogglänk

B.F.V (Bröderna Från Väst) har hållit på i 6 år och består av rapparna Fonky Fresh och B-Raz, och gästas här av den tidigare medlemmen RMK.

Låten är producerad av Don Cezaro aka Don C som kommer att producera 90% av B.F.Vs material och det kommande mixtapet.

B.F.V har haft ett uppehåll senaste två åren på grund av att Fonky Fresh flyttade till Stockholm tillsammans med RMK samt pluggade på Beats And Rhymes Academy (B.R.A). Mixtapet Det är en B.F.V-grej är på gång och beräknas att släppas någon gång innan nästa sommar.

Fonky Fresh & RMK har också gruppen K.I.M.M tillsammans men projektet ligger på is just nu på grund av RMK's solokarriär tillsammans med sitt liveband RMK & Kompaniett. Det kommer komma ett mixtape under namnet K.I.M.M har det innan nästa sommar.

Ytterliggare ett projekt är på gång som går under namnet King-Kong Music som just nu består utav Fonky Fresh, B-Raz & Don C men fler rappare samt producenter kommer att ingå. Det kommer bli som ett slags crew/skivbolag.

http://www.myspace.com/fonkyfizzle
http://www.myspace.com/biggedybraz
http://www.myspace.com/doncezaro
http://www.myspace.com/rikardmedk