I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Mächy - Tre År Senare - Mixtape.

Svensk Hiphop - Audio & Video

   

2009-08-01 14:34

[Audio] Mächy - Tre År Senare - Mixtape.

Mächy är Sveriges luffigaste rappare och han claimar titeln hårt. Detta mixtape heter "Tre År Senare" och ser till att den tronen är intagbar ett par år till. Pressrelease hittar ni längre ner:

Mächy - Tre År Senare - Mixtape >>>

Fortfarande luffarstyle, fortfarande Mächy.

Han är tillbaka. Mannen du hatar. Mannen du älskar. Starta nåt? Mannen, du skämtar!
Fortfarande luffarstyle. Fortfarande nasty. Får fortfarande brudar att bli blöta i sina panties.

Livet kom i vägen och släppet drog ut på tiden, men nu är Mächy äntligen tillbaka. Med sitt andra solosläpp i ordningen, en skiva som är vad den heter: 3 År Senare Mixtape,
visar han från hjärtat av söderort vem som reppar boog, knas och vardagsreflektioner på fetaste sätt.

De flesta av produktionerna på tapet står västerort-giganten Ekp för. Med gästinhopp vid spakarna av bland andra DJ Mat och Swing Tech från Swingin Hut.

Mächy har spottat rim med vapendragaren Änch sedan sent nittiotal. Tillsammans utgjorde de den smått legendariska hiphopduon Änch och Mäch.
De har släppt demos sedan 2001 och det senaste släppet var Änch & Mäch - Tar det vidare från 2006. Änch återfinns naturligtvis på 3 År Senare.
Övriga collabs står Daltone samt Makkan och Jaeger från Industrin för.

Luffarstyle, Mächys första solosläpp kom 2005. Sedan dess har han dykt upp på diverse samarbeten och du har säkert sett honom backa Daltone live på olika scener i landet.

Nya mixtapet släpps för gratis nerladdning och kommer även tryckas upp i några hundra ex som planteras på utvalda skiv- och klädbutiker runt om i Stockholm.
Du kan även, som tillbaka i dagarna, hooka ett exemplar ur ryggsäcken om du stöter på Mächy på stan.

Första singeln Tillbaka innehåller en mastig produktion signerad Swing Tech. Detta blandat med ärligt snack om livet, spriten och klassisk skrytrap ger dig kort sagt: Mächyshit.

Så förmå dig ut på Internet och tanka hans platta, bror!

(Det snackas för övrigt även om en releasefest på Mächys stammispub i Gamla stan. Men mer info om det kommer senare

Sir David Husselhoff
My Best Friend Is My Grind

My Best Friend Is My Grind