I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Allyawans mixtape ”Blu Duk Tales Vol.3" UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-08-08 14:29

[Audio] Allyawans mixtape ”Blu Duk Tales Vol.3" UTE NU!



Från Whoa-bloggen:

För ett halvår sedan presenterade rapparen Allyawan sig på allvar med sitt mixtape Blu Duk Tales Vol. 2, som laddades hem av tusentals och bland annat nominerades för bästa ”Hiphop (inkl. RnB/Soul)” på Manifestgalan tidigare i år. Nu är vi på Whoa glada att även kunna presentera uppföljaren till detta släpp, i form av den tredje volymen i Blu Duk Tales-mixtape-serien.

Blu Duk Tales Vol.3 är – precis som avslöjades i preview-recensionen tidigare i veckan – en skiva som motsvarar förväntningarna på artistens utveckling, där Allyawan gång på gång skriver under på varför han anses vara en av Sveriges absolut främsta talanger inom svensk hiphop och kanske till och med mer än så. Här återfinns smakproven Beam Me Up, Lullaby (Na Na Na) och Necktwister plus nio andra helt nya spår, till stor del producerade av Kids On DMT. Vi snackar tyngd, attityd och massor av känsla på en och samma gång.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!