I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Audio] Industrin – "Perez Netplay" UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-09-02 22:55

[Audio] Industrin – "Perez Netplay" UTE NU!

Ny netplay upplagd på Whoa!Från Whoa-bloggen:

Industrin är en grupp från Västerort i Stockholm bestående av bröderna Makkan & Elle Mantere, KUB och Jaeger, som spelat in musik i olika konstellationer sedan sent 90-tal. De flesta kommer nog främst ihåg dem för 2007 års populära streetsingel Vi kan bara le, eller Enkel man som var veckans mp3 hos oss i april tidigare i år.

Inom kort släpps det framemotsedda Perez Mixtape med allt från singelsläpp till exklusiva verser, inspelade mellan 2006 och 2009 över beats från SwingTech, EKP och Erow. Verket är ihopsatt av Dj Ljudas och bjuder på gäster som Mächy, DC, Daltone, Grega och Dangeross bakom mikrofonen.

I väntan på Perez Mixtape kan vi idag presentera en exklusiv försmak på den kommande releasen i form av Perez Netplay. Sammanlagt sex spår som inte bara bådar gott inför framtiden utan också slår fast att Industrin är här för att stanna. Skulle materialet falla dig i smaken är ett tips att du dessutom håller utkik efter de kommande projekten från NKOTB vs. Ljudas, Jaeger, Elle och Makkan, som säkerligen kommer att hålla samma höga klass som detta släpp.


FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!