I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Cedd & Jeff feat. Ison - Tick tack

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-10-08 06:08

[Veckans MP3] Cedd & Jeff feat. Ison - Tick tack

Från Whoa-bloggen:

Stockholmsduon Cedd & Jeff fick sitt genombrott när de medverkade samt spelade in en del av filmmusiken till dokumentärfilmen Mio som premiärvisades på bio i augusti 2008. I samband med inspelningen av filmen gjordes även en musikvideo till låten Fast i vår trakt som senare kom att bli väldigt omtyckt precis som dokumentären.

Barndomsvännerna, som är signade till Max Peezays skivbolag Devrim, släppte sitt första mixtape i april tidigare i år och har sedan dess kombinerat sina jobb med musiken. Såväl ett nytt mixtape som ett debutalbum finns i planerna, men det är ännu för tidigt att snacka några datum. I väntan på nästa skivsläpp kommer därför ett antal gratislåtar att dyka upp på nätet, med start idag här på Whoa!

Veckans mp3 är en sedan tidigare osläppt låt med Cedd & Jeff, där man samarbetat med Ison från Ison & Fille. Jeansbjörn och Alex Thunder har producerat.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!