I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] E.u.g – Still Eug (prod. Ian Bumaye)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2009-10-29 10:31

[Veckans MP3] E.u.g – Still Eug (prod. Ian Bumaye)

Från Whoa-bloggen:

Eugene Michael Epstein a.k.a. E.u.g är en 21-åring från Lund som rappat sedan han var 17. Med en jazzmusiker till pappa (Ed Epstein) och en kusin och samarbetspartner i producenten/artisten Troy Jamz, har musiken alltid haft en central och självklar roll i rapparens liv.

Efter att länge ha varit en del av gruppen DynomicX sattes solokarriären i fokus, där samarbeten bland annat har gjorts med artister och producenter som nämnde Troy Jamz, men också Choys, E.T., Fidel Cashflow (USA), Ian Bumaye, Bank Bunz, Hailee Araya och Goran Capra. Inspirationen till musiken hittas i den egna familjen, omvärlden, politiken, ekonomin och annan musik, allt möjligt helt enkelt.

I framtiden kommer E.u.g att släppa så mycket material som möjligt, till stor del genom Ian Bumaye och Troy Jamz men även Deejay Geels. Mycket tid och pengar kommer dessutom att investeras i den egna labeln Stockhome Records, som han driver tillsammans med just Troy. Som smakprov på vad som komma skall kommer här veckans mp3 Still Eug, exklusivt för alla läsare och användare på Whoa. Produktionen står Ian Bumaye för.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-Bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!