I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Marke - Genom fönstret + Meditera med Organismen & Mike

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-01-21 14:23

[Veckans MP3] Marke - Genom fönstret + Meditera med Organismen & Mike

Från Whoa-bloggen:

Efter att ha släppt tre mixtapes (Fången i bongen, Tjuck tjuck mixtape med Bobbo och Alltid öppet med Sebbe, Öris och Profet) och en singel (Det går som det går) släpper Marke inom kort sin nya skiva Marke Emery för gratis nedladdning på nätet. I det nya materialet hittas bland annat den första officiella singeln, Genom fönstret, som släpps idag som ett exklusivt smakprov till alla er läsare.

Marke Emery är en personlig och ganska mörk platta som spelats in under ungefär ett år, efter en hel del om och men. Det huvudsakliga arbetet har gjorts hemma hos Marke, men en hel del av låtarna är även inspelade eller mixade i Level8 i Stockholm. Andra inblandade på den kreativa fronten är Pancho, som mixade i princip hela Fången i bongen och en del låtar på Tjuck tjuck mixtape, så det kreativa har huvudsakligen mycket närstående personer stått för. Gästerna och producenterna som medverkar på den nya fullängdaren kommer även de att vara “gamla, nära och kära” men kommer ändå att hållas hemliga tills det är dags för själva releasen.

Genom fönstret är producerad av Moonsplash Productions, mixad av Pancho och kan ses som en vardagsreflektion. Som bonus får ni även ytterligare en låt som går under namnet Meditera, gästad av Organismen och Mike.

Mediaspelare och länk för nedladdning finns på Whoa-bloggen (klicka här)

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!