I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Critical - Critical Minded + Videon "Kung Fu". UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-01-30 20:06

[Whoa Netplay] Critical - Critical Minded + Videon "Kung Fu". UTE NU!Från Whoa-bloggen:

Vi på Whoa är idag glada att kunna presentera ytterligare ett exklusivt släpp direkt från den svenska hiphopeliten. Denna gång från en av de hårdast jobbande artisterna i landet, närmare bestämt rapparen Critical och hans nya mixtape Critical Minded. Samtidigt bjuds ni även på premiären av videon Kung Fu, där DJ Tin Ho & MastaMic från Hong Kong gästar.

Criticals presentation av Critical Minded (Mixed by DeeJay Element of the Brown Bag AllStars):

"I början av 2008 var jag och Saul Abraham i New York och gjorde bl.a. videon till Takin’ Over. Då träffade vi j57 från Brown Bag AllStars som stod bakom disken i fatbeatsbutiken. Vi höll kontakten via nätet och nästa gång jag var i NY hängde vi, spelade in osv. Sen hade jag några från det gänget över till Sverige för att spela och nu gör DeeJay Element mixtapet till mig. De andra medverkande på tapet har jag liknande historier med. Vissa låtar är hämtade från kommande albumet Resejournalen, andra låtar är exklusiva eller helt enkelt låtar som inte kom med på albumet samt redan har kommit ut på andra sätt, som Tiden springer iväg och The Latest med K-Real."

Criticals presentation av musikvideon till Kung Fu feat. Dj Tin Ho & MastaMic:

"Våren 2009 träffade jag MastaMic i Hong Kong där vi hängde ut lite. Sen styrde han upp en gemensam turné åt oss i HK och södra Kina nu i november. Sista dagen spelade vi in den här musikvideon till vår låt Kung Fu. Medverkar gör även DJ Tin Ho som är HK DMC champion 2007 och som DJade åt mig på ena spelningen. Post: Christoffer Castor, shout outs till DJ Akira (HK)."

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!