I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Sabotage - Här och nu. UTE NU!

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-03-15 22:12

[Whoa Netplay] Sabotage - Här och nu. UTE NU!



Från Whoa-bloggen:

Sabotage en samhällskritisk rappare från Lund som tidigare medverkat i diverse projekt och spelat runt om i Sverige och Europa. Till vardags är han medlem i det skånska kollektivet Skånemassive med rappare från hela Skåne samt det danska kollektivet Novomundus från Norrebro i Köpenhamn. Artistens mål med musiken är att kunna förändra och väcka folk från den dimma vi dagligen vandrar i, något som bland annat visar sig genom hans arbete i den globala motståndsrörelsen New World Order Resistance som nu etablerar sig i Sverige som ”Sabotage Support”. Sabotages nästa släpp blir med Beast1333, en känd underjordsrappare från USA, i ett unikt samarbete.

Nu släpper den hungrige skåningen sitt debutalbum Här och nu, exklusivt genom oss på Whoa. En skiva som innehåller 14 spår, bärande på gästinhopp från rappare och producenter med rötterna i både Sverige, Danmark och USA. Materialet skildrar hans egna väg i livet och situationen i världen.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!