I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Dison The Dice – Go On

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-04-22 16:25

[Veckans MP3] Dison The Dice – Go On

Från Whoa-bloggen:

Efter en utflykt till västkusten förra veckan har det åter igen blivit dags för oss att rikta blickarna mot Norrbotten och den senaste svenska hiphopen. Denna gång stannar vi emellertid inte i Luleå utan fortsätter ytterligare en bit snett uppåt landet till staden Boden, där Dison The Dice kommer ifrån. Rapparen, som tidigare släppt låtarna Dead Broke, Brand New Flavour och Problem med tillhörande videos, ger oss här den nya egen-producerade singeln Go On. En låt som bär på samma kvalitativa och jordnära sound som de föregående släppen vi tagit del av.

Det var efter en hårddisk-krasch förra året som Dice började skrapa ihop texter och samplingar för att börja från ruta ett. Nu, 2010 började arbetet med albumet Bits & Pieces, En platta som kommer att bestå av nya fräscha produktioner, men även osläppta projekt och osläppt material som återhittats på USB-stickor och mobiltelefoner. Albumet planeras att släppas i augusti/september via Spotify, Itunes och CDON.com.


Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!