I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] obnoxiuz – Mellan gott & ont

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-07-04 09:53

[Whoa Netplay] obnoxiuz – Mellan gott & ontFrån Whoa-bloggen:

Det var fem år sedan sist göteborgaren obnoxiuz (obx) släppte sin debutplatta Channel X. Därefter hörde vi honom på mixtapet Posttraumatic Symthoms tillsammans med stockholmaren Jabs år 2007. Nu är det dags igen, denna gången helt på svenska tillsammans med gästrappare som Roffe Ruff, PstQ, Gubb m.fl.

Skivan Mellan gott & ont, som tidigare skulle hetat När världen är redo, är precis vad titeln beskriver, en strid mellan gott och ont, en strid som alltid är jämn och som aldrig kan avslutas. En strid som vi alla blir en del av dagligen. 15 spår, 15 tankar kring livet och vad som ska hända härnäst. Vissa av låtarna har redan legat uppe på nätet tidigare, men nu får ni dem i den ultimata ljudkvalitèn. Många av låtarna talar mycket för vad artisten varit med om de senaste åren, lite om hans uppväxt och som alltid, en smula humor och sarkasm som ofta är ett återkommande element i obnoxiuz musikskapande.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!