I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Houman Sebghati feat. Promoe – Lögner

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2010-09-02 00:40

[Veckans MP3] Houman Sebghati feat. Promoe – Lögner

Från Whoa-bloggen:

Houman Sebghati är en veteran inom svensk hiphop som utgjorde en viktig del av det hyllade kollektivet 165 under slutet av 90-talet tillsammans med bland annat Magro, Big Fred och Ken Ring. Han fick även en hel del hype på egen hand i samband med de efterföljande solo-demo-skivorna Hembränt och Hembränt 2, som släpptes mellan 2000-2002. Utöver detta gästade rapparen dessutom Petters klassiska debut Mitt sjätte sinne (se låten Riddarna runt runda bordet) samt turnerade land och rike runt med kompisen Blues.

Ett album (Reptilernas planet, 2006) och två mixtapes (Ali Zaoua The Mixtape, 2005 och Hembränt 3, 2009) senare har det nu blivit dags för artisten att ge ifrån sig en ny fullängdare. Det kommande albumet Alkemisten, med release den 14:e oktober, kommer visa att Houman fortfarande fyller en viktig pusselbit på den svenska hiphopscenen.

Veckans mp3, Lögner, är den första singeln från Alkemisten och tillika den första officiella singeln från ett album med Houman sedan Reptilernas planet 2006. Låten är producerad av Moe Sakwanda för Breakmecanix och är inspelad i Le Rec studio, Rågsved.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!