I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Whoa Netplay] Ri-Fa – Det femte elementet (addendum)

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-02-15 10:47

[Whoa Netplay] Ri-Fa – Det femte elementet (addendum)



Från Whoa-bloggen:

Ri-Fa, en konstellation bestående av Shazaam, Tay Tay, SmoJo och Freezylocc. Utspridda över landet förenar de det bästa från både öst och väst och syr igen ziplock-påsen med rim, flyt och beats skapade för att få lyssnaren att sitta ner, lyssna och reflektera.

Ri-Fa gick under sommaren 2010 in i Level8 studio för att spela in uppföljaren till det kritikerrosade debutalbumet Ri-Fa Madness. Resultatet är en EP innehållande sex spår som spelar på den lite kallare och mer självbejakande sidan av livet. Produktionerna är signerade Solo, Icetail, Johnik samt RSL Beats. Med på EPn hörs även sång ifrån Emy Sandström samt Change från Level8 studio.

Under 2011 kommer det finnas mycket att ta del av ifrån alla reefers. Shazaam jobbar på en ny skiva, Tay Tay är inom kort aktuell med en solo-EP och ännu mer solomaterial väntas från både SmoJo och Freezylocc. Utöver detta så kommer ni kunna se majoriteten av gänget göra sina namn kända på den allt mer växande battlescenen i Sverige.

FÖR LÅTLISTA OCH NEDLADDNING, GÅ IN PÅ WHOA-BLOGGEN HÄR

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!