I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

[Veckans MP3] Marty & Ålltzen - Vart jag än går

Svensk Hiphop - Audio & Video

   
Redaktionschef

2011-03-17 05:55

[Veckans MP3] Marty & Ålltzen - Vart jag än går

Från Whoa-bloggen:

Marty, ursprungligen från Staffanstorp men numera bosatt i Växjö, var som mest aktiv i början av 2000-talet och är nu efter några år i tystnad tillbaka på den svenska hiphopscenen. Efter att ha börjat som producent i gruppen Partners In Paces tillsammans med lundarapparna Dirty D och Prime gjorde han ett antal solosläpp och kom senare att ingå i gruppen Nötkräm tillsammans med Goofy. Goofy står även för produktionen utav beatet på denna låt.

Ålltzen, från Växjö, är en rappare som hållit på sedan slutet av 90-talet. Han har under årens lopp snickrat ihop ett antal demoplattor som släppts både i fysisk form samt som netplays. Efter dryga åtta år är han åter igen tillbaka med en låt som Veckans Mp3 här på Whoa. Under första delen av 2000-talet släppte han låtar under aliaset Olzen men bytte 2007, efter att ha tagit upp micken igen – till den nya stavningen. Han är enligt honom själv Sveriges enda riktiga Ölcee.

Mediaspelare och länk för nedladdning hittar du på Whoa-bloggen.

Oracle aka HipHop-Oraklet | Whoa-Crew 2000-2013|
I januari 2014 lägger vi ned Whoa. Tack för de här åren!